Πανευρωπαϊκή διάκριση για ελληνική εταιρεία -Τι πέτυχε

Opel Corsa

Η κατάκτηση της κορυφής από το Opel Corsa στην Ελλάδα δεν πέρασε απαρατήρητη, με τον όμιλο Stellantis να στέκεται στην επιτυχία αυτή, κοινοποιώντας σε ολόκληρο τον κόσμο την περήφανη πρωτιά του γερμανικού μοντέλου.

Την κατάκτηση της πρώτης θέσης της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου από το Opel Corsa θέλησε να μοιραστεί ο όμιλος Stellantis, δημοσιεύοντας ένα δελτίου τύπου σχετικά με την περήφανη πρωτιά της γερμανικής φίρμας στη χώρα μας.

Το Opel Corsa σημείωσε το 2023 στη χώρα μας 5.800 πωλήσεις, τερματίζοντας στην πρώτη θέση της ελληνικής αγοράς, ανεξαρτήτως κατηγορίας αυτοκινήτων.

Το μερίδιο του Opel Corsa στην ελληνική αγορά το 2023 άγγιξε το 4,3%, ενώ στην κατηγορία στην οποία δραστηριοποιείται έφτασε το 17,4%.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Opel Corsa

Ανάλογη ήταν και η πορεία της Opel στην Ελλάδα το 2023, διπλασιάζοντας τον αριθμό των πωλήσεών της σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά και αυξάνοντας το μερίδιό της στο 7,7%.

«Το Opel Corsa διατίθεται με ένα πειστικό πακέτο καινοτομιών και με προσιτές εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας. Αυτή η συνταγή παραμένει ακόμα και 40 χρόνια μετά το λανσάρισμα του αυτοκινήτου. Η επιτυχία του αντανακλά την αριστεία της Opel και αδημονούμε για την περαιτέρω ανάπτυξη της μάρκας στην Ελλάδα», δήλωσε σχετικά με την επιτυχία του Corsa στη χώρα μας ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Opel Hellas, Πολυχρόνης Συγγελίδης.

Opel Corsa
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το 1982, όταν το Opel Corsa ξεκίνησε την εμπορική πορεία του στην Ευρώπη, μέχρι και σήμερα, μετρά περισσότερες 14,5 εκατομμύρια πωλήσεις, έχοντας βρεθεί ουκ ολίγες φορές στην κορυφή των μεγαλύτερων αγορών της γηραιάς ηπείρου.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι το 2023, το Opel Corsa ήταν το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο στην κατηγορία του, τόσο στη βρετανική όσο και στη γερμανική αγορά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ