Κορυφαία επίδοση της Opel στα ηλεκτρικά οχήματα

Νέο Opel Mokka-e long term test 2022 carandmotor.gr

Την 1η θέση των πωλήσεων στην αγορά των αμιγώς ηλεκτρικών επιβατικών οχημάτων κατέκτησε η Opel τον περασμένο μήνα.

Η γερμανική εταιρεία σημείωσε μερίδιο αγοράς 14,9% τον Ιανουάριο, αφήνοντας πίσω σημαντικούς “παίκτες” της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Η εν λόγω επίδοση αποδεικνύει τη συνέπεια της Opel στη στρατηγική εξηλεκτρισμού που έχει υιοθετήσει και ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Το 2024 αποτελεί έτος-ορόσημο για την Opel, αφού σηματοδοτεί την επέτειο των 125 χρόνων της Γερμανικής εταιρείας στην κατασκευή αυτοκινήτων.

Opel Mokka
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Opel θα γιορτάσει την επέτειο αυτή προσφέροντας μια πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα, καθώς, μέχρι το τέλος του έτους, κάθε μοντέλο Opel θα διαθέτει τουλάχιστον μία ηλεκτροκίνητη έκδοση.

Η σημαντική εμπορική επιτυχία της Opel οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, στο Opel Mokka-e. Το τολμηρό SUV, στην αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση, βρέθηκε στην 1η θέση των πωλήσεων στην αγορά των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στην δημοφιλή κατηγορία των B-SUV, σημειώνοντας μερίδιο αγοράς 35%.

Opel Corsa

Πιστή στην αποστολή της να κάνει προσιτή την καινοτομία στους πολλούς, η Opel προσφέρει αυτή την περίοδο το ελκυστικό πρόγραμμα “Απόσυρσης & Ανταλλαγής”.

Μέσω του προγράμματος αυτού, οι υποψήφιοι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αποσύρουν ή να ανταλλάξουν το παλιό, ενεργοβόρο αυτοκίνητό τους, προκειμένου να αποκτήσουν ένα ολοκαίνουργιο Opel, με πιο “καθαρούς” κινητήρες, εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και τεχνολογικές καινοτομίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ