Επίσημο λανσάρισμα της Dribe στην Ελλάδα

Dribe launch

Η Dribe, η νέα εταιρεία υπηρεσίας χρήσης οχημάτων, λανσαρίστηκε στην Ελλάδα, δίνοντας έμφαση στην ευκολία χρήσης των δυνατοτήτων της.

Η συνδρομητική υπηρεσία οχημάτων Dribe, την άφιξη της οποίας στην Ελλάδα από την Kosmocar την είχατε μάθει πρώτα από το carandmotor.gr, είναι μια εφαρμογή που σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των οδηγών για ευελιξία και ελευθερία επιλογών.

Προσφέρει απλότητα στη χρήση, δίνοντας την ευκαιρία ενεργοποίησης της συνδρομής χωρίς χρονικούς περιορισμούς και μίσθωσης του οχήματος της επιλογής απλά και γρήγορα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας (24/7), 365 μέρες τον χρόνο.

Ο χρήστης κατεβάζει την εφαρμογή της Dribe στο κινητό του και μπορεί να κλείσει online την ημέρα ανέπαφης παραλαβής του οχήματος που τον ενδιαφέρει, από και προς τα ενδεδειγμένα σημεία, εξοφλώντας το ποσό για τον χρόνο μίσθωσης μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Dribe launch

Παράλληλα, μπορεί να αλλάξει όποτε θελήσει το όχημα που χρησιμοποιεί, έχοντας την ελευθερία επιλογής από μια μεγάλη γκάμα ολοκαίνουργιων οχημάτων και ευέλικτων λύσεων μετακίνησης, με την εγγύηση της Kosmocar (Αυτοκίνητα πόλης, SUV, ηλεκτρικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά οχήματα των Volkswagen, Audi, Skoda, ηλεκτρικά ποδήλατα, αλλά και λύσεις μικροκινητικότητας, όπως τα Microlino).

Εμιρζάς
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kosmocar, Ιωάννης Εμιρζάς

Η εφαρμογή Dribe προέρχεται από τη Δανία και έρχεται στην Ελλάδα με την εγγύηση της Kosmocar. Η Dribe είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Play Store και στο Apple App Store. Σύντομα, οι καινοτόμες λύσεις κινητικότητας της Dribe θα είναι διαθέσιμες σε πολλά σημεία σε όλη τη χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ