Αποκλειστικό: Τι ετοιμάζει ο Όμιλος Μανδύλα; -Ποιο νέο brand φέρνει στην Ελλάδα

Dribe

Η ελληνική εταιρεία βρίσκεται πολύ κοντά να αποκτήσει τα δικαιώματα χρήσης μιας ξένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας ενοικίασης οχημάτων.

Μια νέα πλατφόρμα ενοικίασης αυτοκινήτων θα λειτουργήσει σύντομα ο όμιλος Μανδύλα στην Ελλάδα ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Carandmotor.gr θα περιλαμβάνει αυτοκίνητα, ηλεκτρικά ποδήλατα, μικροοχήματα, μοτοσυκλέτες, ενώ δεν είναι απίθανο να «απορροφήσει» και την ήδη υπάρχουσα πλατφόρμα Luxuryhire που αφορά σε λιμουζίνες, μεγάλα SUV αλλά και Supercars.

Η εν λόγω πλατφόρμα θα περιλαμβάνει αρχικά μόνο αυτοκίνητα από την μάρκα Audi (και όχι VW ή Skoda) τα οποία θα έχουν ηλικία έως 3 έτη και θα μπορούν να ενοικιαστούν από μία ημέρα έως και για πολλούς μήνες, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα προστεθούν τα ηλεκτρικά ποδήλατα, τα οχήματα μικροκινητικότητας αλλά και οι μοτοσυκλέτες και όπως προαναφέραμε και τα supercars ή οι λιμουζίνες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Dribe

Με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά ο όμιλος Μανδύλα θα επιχειρήσει το πρώτο του μεγάλο άνοιγμα στην αγορά ενοικίασης οχημάτων συμπληρώνοντας το κομμάτι των υπερπολυτελών οχημάτων που ενοικιάζει ούτως ή άλλως.

Η εφαρμογή θα είναι πολύ απλή και θα λειτουργήσει στα πρότυπα της Δανέζικης Dribe, από την οποία ο ελληνικός βρίσκεται ήδη ένα βήμα πριν την απόκτηση των δικαιωμάτων χρήσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο βασικός στόχος του ελληνικού ομίλου είναι να εισέλθει στην αγορά ενοικιάσεων και χρονομίσθωσης αρχικά με μοντέλα μόνο της Audi, με οχήματα μικροκινητικότητας που διαθέτει όπως επίσης και με μοντέλα από τις διάσημες μοτοσυκλέτες Ducati.

Το τμήμα των ενοικιάσεων υπερπολυτελών μοντέλων όπως Bentley, Audi R8, Q8, κ.ά. αναμένεται να απορροφηθεί στη νέα πλατφόρμα και να διατηρήσει τις άκρως δελεαστικές τιμές που προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές.

Χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε πως η ενοικίαση ενός Audi R8 για ένα τριήμερο (παραλαβή Παρασκευή και επιστροφή Δευτέρα πρωί) κοστίζει 2.550 ευρώ ή 850 ευρώ ημερησίως.

Αντίστοιχα για τις ίδιες ημέρες χρήσης μία Bentley Flying Spur V8 κοστίζει 4.500 ευρώ ή 1.500 ευρώ ημερησίως. Αν πάλι κάποιος επιθυμεί να ενοικιάσει μια Bentley Continental τότε το τίμημα μειώνεται στις 3.900 ευρώ ή 1.300 ευρώ ημερησίως.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάντως το πιο φθηνό μοντέλο στο στόλο της Luxuryhire είναι ένα Audi Q3 με το κόστος για ένα τριήμερο να ανέρχεται σε 420 ευρώ ή 140 ευρώ ημερησίως. Αν πάλι επιθυμεί κανείς ένα πιο μεγάλο και πολυτελές SUV τότε το VW Touareg μπορεί να ενοικιαστεί για ένα τριήμερο έναντι 780 ευρώ ή 280 ευρώ ημερησίως ενώ το Audi Q8 θα κοστίσει 930 ευρώ ή 310 ευρώ ημερησίως.

Για τους λάτρεις των σπορ ηλεκτρικών αυτοκινήτων η εταιρείας της Kosmocar διαθέτει το e-Tron GT έναντι των 1.500 ευρώ για ένα τριήμερο ή έναντι 500 ευρώ ημερησίως. Το ίδιο ακριβώς κόστος έχει και η λιμουζίνα Audi A8-Long δηλαδή τα 1.500 ευρώ για 3 ημέρες ή 500 ευρώ ημερησίως...

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ