Ποιο ιστορικό στέλεχος μπήκε στο διοικητικό συμβούλιο της Kosmocar;

Kosmocar

Το έμπειρο και επιτυχημένο στέλεχος είναι γνώριμος στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου για πολλές δεκαετίες.

Ένα νέο μέλος θα προστεθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Kosmocar το οποίο είναι γνώριμο στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου για πολλές δεκαετίες και μάλιστα κατείχε τα ηνία μιας μάρκας που καταφέρνει σχεδόν κάθε χρόνο να καταγράφει τις υψηλότερες πωλήσεις και να βρίσκεται στο πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου της εγχώριας αγοράς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος για τον κ. Αριστείδη Αραβανή ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Carandmotor.gr θα είναι το νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Kosmocar.

Ο κ. Αραβανής μέχρι πρότινος και επί 31 ολόκληρα χρόνια κατέγραψε μια άκρως επιτυχημένη πορεία στην Toyota Ελλάς, μέλος του ομίλου Inchcape όπου διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.

Το όνομα του κ. Αραβανή έχει συνδεθεί από το 1991 με την ανάπτυξη και εξέλιξη της Toyota Ελλάς στην χώρα μας αλλά και μέσω της Inchcape, σε όλη την Ευρώπη. Το κορυφαίο στέλεχος της ελληνικής αγοράς πέτυχε την κορυφαία ανάδειξη της Toyota στην Ελλάδα επιτυγχάνοντας ρεκόρ μεριδίου αγοράς για πολλά χρόνια. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, διετέλεσε και άλλους ρόλους, όπως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Toyota Ελλάδος & Βαλκανίων, καθώς και Διευθύνων Σύμβουλος Inchcape Continental Europe.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο νέος ρόλος που θα έχει στο διοικητικό συμβούλιο της Kosmocar αλλά σίγουρα η εμπειρία που διαθέτει αναμένεται να βοηθήσει τον ελληνικό όμιλο και να επιτύχει τους όποιους στόχους θέσει.

Η Kosmocar να υπενθυμίσουμε ότι ιδρύθηκε το 1970 και είναι ο Επίσημος Εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, Skoda, Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα στην Ελλάδα καθώς και των μοτοσυκλετών Ducati σε Ελλάδα και Κύπρο. Επίσης, είναι Επίσημος Έμπορος και Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Bentley και Lamborghini Service Center για όλη την Ελλάδα.

Το 2020 συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας και την έναρξη της συνεργασίας της με την VW AG., αρχικά με την αντιπροσώπευση της Volkswagen και στη συνέχεια της Audi, το 1977. Το 2006 η Kosmocar ανέλαβε την εκπροσώπηση της Bentley στην Ελλάδα, με την έναρξη της συνεργασίας με τη Lamborghini να ακολουθεί το 2008. Το 2012, λίγους μόνο μήνες μετά την απόκτηση της θρυλικής κατασκευάστριας εταιρείας μοτοσικλετών Ducati από την Audi AG, η Kosmocar προσθέτει και τη Ducati στο χαρτοφυλάκιο των μαρκών της, με τη Skoda να ακολουθεί τον Ιούνιο του 2016.

Σήμερα, η Kosmocar διαθέτει ξεχωριστά δίκτυα εξουσιοδοτημένων εμπόρων για τις μάρκες Volkswagen, Audi, Skoda, Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα και Ducati, με κάλυψη σε όλη τη χώρα. Διαθέτουν σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό για παροχή κορυφαίας εξυπηρέτησης τόσο κατά την πώληση όσο και σε βάθος χρόνου, μετά την πώληση. H Kosmocar απασχολεί σήμερα περισσότερους από 180 εργαζόμενους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ