Ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους στο Ράλλυ Ακρόπολις οι Καρέλλης-Μαχαίρας με το Citroen C3 Rally 2

Ράλλυ Ακρόπολις Καρέλλης

Το Ελληνικό πλήρωμα της Citroen Karellis, Καρέλλης – Μαχαίρας, έφτασε στον τερματισμό έχοντας σημειώσει πολύ καλούς χρόνους στις απαιτητικές ειδικές του φετινού Rally Acropolis.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Χρυσόστομος Καρέλλης δήλωσε:

«Άνθρωποι και μηχανές για τέσσερις ημέρες ήρθαν στα όριά τους. Όσο για εμάς, αποδείξαμε πως είμαστε μαχητές και δεν τα παρατάμε πότε. Φτάσαμε πολύ κοντά στο ακατόρθωτο, να είμαστε ανάμεσα στις πρώτες θέσεις  στα Ελληνικά πληρώματα και γράψαμε πολύ ανταγωνιστικούς χρόνους σε όλες σχεδόν τις ειδικές, κερδίζοντας το χειροκρότημα και μείναμε θεωρώ, από τα μηνύματα που λαμβάνω, χαραγμένοι στην μνήμη των θεατών».

To πλήρωμα είχε μια σειρά από ατυχίες που κατέληξαν στη μερική ανατροπή του αγωνιστικού Citroen C3 Rally2 που οδηγούσαν, στην ειδική του Ταρζάν 1 το Σάββατο, γεγονός που τους ανάγκασε να γυρίσουν νωρίτερα στο service park και να πάρουν ποινή 40’.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Citroen Καρέλλης

Παρόλα αυτά, συνέχισαν δυναμικά την Κυριακή και ολοκλήρωσαν τον αγώνα φτάνοντας μέχρι την 24ηθέση της κατάταξης WRC2, λόγω των εξαιρετικών χρόνων που είχαν σημειώσει στις προηγούμενες ειδικές.

Ο έμπειρος και γνωστός από τη μακροχρόνια δράση του στους αγώνες, συνοδηγός, Λεωνίδας Μαχαίρας, δήλωσε επίσης μετά τον αγώνα:

«Ολοκληρώσαμε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες που συμμετείχα στην αγωνιστική μου καριέρα (και είναι αρκετοί). Κάνοντας τον πρώτο απολογισμό, ξεχνάς όλη την κούραση διαπιστώνοντας τα τεράστια ψυχικά και σωματικά όρια σου, άλλα και ανακαλύπτοντας το πόσο σημαντικό είναι να έχεις ανθρώπους γύρω σου που σε πιστεύουν, σε εκτιμούν, σε σέβονται και αγαπάνε ανιδιοτελώς».

Citroen Καρέλλης
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Citroen C3 Rally2 που αγωνίστηκαν, ανέδειξε και πάλι όχι μόνο την αξιοπιστία του, αλλά και την θαυμαστή αντοχή του, αφού δεν παρουσίασε καμία μηχανική βλάβη στον πιο δύσκολο ίσως αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Το πλήρωμα είχε την υποστήριξη διακεκριμένων χορηγών, όπως, της Citroen Hellas, μεγάλο χορηγό την Santander Consumer Finance (SCF), που δραστηριοποιείται από το 2021 στην καταναλωτική χρηματοδότηση στην χώρα μας και ακόμη την χορηγία των: DHL, EuroRepar, την πανευρωπαϊκή αλυσίδα συνεργείων και ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες αυτοκινήτου, αλλά και την Karellis Group που αποτελεί επί σειρά ετών Επίσημο Διανομέα και Επισκευαστή της Citroen, Peugeot & DS Automobiles μεταξύ άλλων, στη Στερεά Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ