Δραματική ανατροπή στο Ράλλυ Ακρόπολις –Εκτός μάχης ο Loeb, προβλήματα για Rovanpera και Loubet

Ράλλυ Ακρόπολις 2022

To Ράλλυ Ακρόπολις επιβεβαίωσε τη φήμη του, ανατρέποντας τις ισορροπίες και εκθρονίζοντας τους πρωτοπόρους της Παρασκευής μέσα σε μία ειδική διαδρομή.

Καταστροφική για τουλάχιστον τρεις οδηγούς αποδείχθηκε η 9η ειδική διαδρομή του Ράλλυ Ακρόπολις και η δεύτερη της σημερινής ημέρες, ανατρέποντας τις ισορροπίες που είχαν διαμορφωθεί την Παρασκευή.

Μεγάλος άτυχος ο S. Loeb, ο οποίος αντιμετώπισε ένα μηχανικό πρόβλημα το οποίο τον εμπόδισε να ολοκληρώσει τη δεύτερη ειδική διαδρομή του Σαββάτου.

Ράλλυ Ακρόπολις
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον Loeb να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον ιμάντα του εναλλάκτη και πως επιχειρεί να το επισκευάσει ο ίδιος ώστε να καταφέρει να συνεχίσει τον αγώνα.

Στις πρώτες 8 ειδικές διαδρομές του αγώνα, ο Αλσατός είχε προλάβει να χτίσει ένα προβάδισμα 19 δευτερόλεπτων από τον T. Neuville, ο οποίος πλέον προηγείται της κατάταξης.

Ράλλυ Ακρόπολις

Τα προβλήματα για την ομάδα της M-Sport ωστόσο δεν σταμάτησαν εδώ, καθώς ο Loubet είχε κλατάρισμα κατά τη διάρκεια της 9η ειδικής διαδρομής με αποτέλεσμα να χάσει περισσότερο από ένα λεπτό και να πέσει από την τρίτη θέση στην 7η.

Ένα οδηγικό λάθος και μια άσχημη έξοδος είχε ως αποτέλεσμα ο Rovanpera να καταστρέψει το Toyota Yaris και ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να συνεχίσει τον αγώνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ