Ράλλυ Ακρόπολις: To ατύχημα του A. Mikkelsen στην υπερειδική του ΟΑΚΑ (Video)

οακα υπερειδική

Ο A. Mikkelsen αποτέλεσε το πρώτο «θύμα» του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις μετά το ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια της υπερειδικής διαδρομής στο ΟΑΚΑ.

Το σκληρό πρόσωπο του Ράλλυ Ακρόπολις γνώρισε με το… καλημέρα ο A. Mikkelsen. O Νορβηγός οδηγός και παγκόσμιος πρωταθλητής του 2021 στην κατηγορία WRC2 ήταν ο μεγάλος χαμένος της υπερειδικής διαδρομής του ΟΑΚΑ, καθώς ένα οδηγικό λάθος τον οδήγησε στην εγκατάλειψη.

Ο 32χρονος οδηγός είχε μια άτσαλη προσγείωση μετά το πέρασμά του από τη μοναδική γέφυρα της υπερειδικής διαδρομής, εξαιτίας της οποίας έχασε το έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει στο τσιμεντένιο στηθαίο.

Ράλλυ Ακρόπολις υπερειδική ατύχημα
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σύγκρουση προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στον αριστερό τροχό του Skoda Fabia και παρά το γεγονός ότι ο Νορβηγός κατάφερε να ολοκληρώσει την υπερειδική διαδρομή, αναγκάστηκε στη συνέχεια να εγκαταλείψει καθώς δεν υπήρχε τρόπος να φτάσει έως το Λουτράκι και να λάβει μέρος στη δεύτερη ημέρα του αγώνα από τη στιγμή που δεν μεσολαβούσε κάποιο service.

Παρά το ατυχές περιστατικό, ο A. Mikkelsen αποθεώθηκε από τους σχεδόν 60.000 θεατές, οι οποίοι βρέθηκαν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ εξασφαλίζοντας μια φαντασμαγορική έναρξη στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις.

Ράλλυ Ακρόπολις υπερειδική ατύχημα

O Α. Mikkelsen επέστρεψε στον αγώνα τη δεύτερη ημέρα και μετά την ολοκλήρωση της τρίτης ειδικής διαδρομής βρίσκεται στην 36η θέση της γενικής κατάταξης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ