Πότε θα δούμε το πρώτο μονοθέσιο του 2022;

Aston Martin

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 για το 2022 έρχεται ολοένα και πιο κοντά, με το ενδιαφέρον να ανεβαίνει συνεχώς αφού πρόκειται για μία χρονιά όπου αλλάζουν όλα στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ.

Η νέοι τεχνικοί κανονισμοί αλλάζουν την εμφάνιση των μονοθεσίων αλλά και τη δυναμική των ομάδων με τον στόχο της FIA να είναι να βλέπουμε μάχες και πολλούς, διαφορετικούς νικητές. Ρόλος τον οποίο στοχεύει να έχει τη νέα σεζόν η Aston Martin F1 που έγινε και η πρώτη εκ των δέκα ομάδων του σπορ, που ανακοίνωσε πότε θα αποκαλυφθεί το νέο της δημιούργημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η βρετανική ομάδα συνεχίζει το ίδιο μοτίβο στο κωδικό της όνομα, τη βαφτίζει λοιπόν AMR22. Στο πίσω της μέρος θα κρύβει τον υβριδικό V6 Turbo 1.6lt της Mercedes και στο κόκπιτ θα κάθονται ξανά ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastian Vettel και ο Lawrence Stroll.

Οι δυο οδηγοί θα είναι παρόντες στην εκδήλωση των αποκαλυπτήριων που θα γίνει στις 10 Φεβρουαρίου, στην έδρα της Aston Martin Lagonda στο Gaydon της Μεγάλης Βρετανίας και θα προβληθεί online.

Μαζί τους θα είναι και όλα τα μέλη της διοίκηση της ομάδας, όπου έχουμε αλλαγές αφού ο Otmar Szafnauer αποχώρησε και νέος διευθυντής είναι ο Mike Crack που προέρχεται από τη BMW.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά, η AMR22 θα πατήσει πίστα, στο τεστ της πίστας της Καταλούνια που θα διεξαχθεί στις 23-26 Φεβρουαρίου. Θα υπάρξει ένα ακόμα τεστ στις 10-12 Μαρτίου στο Μπαχρέιν και μετά, στις 20 του ίδιου μήνα, στη χώρα του Περσικού Κόλπου θα λάβει χώρα η πρεμιέρα της νέας αγωνιστικής σεζόν η οποία περιλαμβάνει τον αριθμό ρεκόρ των 23 στάσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ