Μετά τις δοκιμές εξέλιξης η παρουσίαση της νέας Alfa Romeo

alfa romeo racing

Η Alfa Romeo F1 Team ORLEN έγινε η έβδομη από τις δέκα ομάδες της Formula 1 που ανακοίνωσε την ημερομηνία αποκαλυπτηρίων του νέου μονοθεσίου της.

Η C42 όπως θα είναι το όνομά της, θα αποκαλυφθεί την Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου. Και δεν είναι μόνο η επιλογή της ημέρας - είναι και η ημερομηνία καθώς τοποθετείται χρονικά μετά τις πρώτες δοκιμές εξέλιξης ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2022.

Αυτό δεν σημαίνει πως η ελβετική ομάδα (τη διαχειρίζεται η Sauber Motorsport, παρά το εμβληματικό όνομα) θα χάσει το τεστ που θα πραγματοποιηθεί 23 με 25 Φεβρουαρίου στην πίστα της Βαρκελώνης, στην Ισπανία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα είναι παρούσα και με τους δύο οδηγούς της πίσω από το τιμόνι του νέου μονοθεσίου, μόνο που αυτό θα έχει προσωρινά χρώματα. Τα αγωνιστικά, θα έρθουν μαζί με την επίσημη παρουσίαση της ομάδας.

Επίσης, η Alfa Romeo θα έχει και άλλους οδηγούς φέτος. Ο Kimi Raikkonen αποχώρησε από την ενεργό δράση, o Antonio Giovinazzi αγωνίζεται στη Formula E και τη θέση τους πήραν ο Φινλανδός Valtteri Bottas και ο Κινέζος Guanyu Zhou, ενώ και το 2022, εφεδρικός οδηγός και δοκιμαστής της ομάδας θα είναι ο Robert Kubica.

Η C42 κρύβει μέσα της ξανά υβριδική μηχανή της Ferrari αν και σταδιακά, η ελβετική ομάδα δείχνει τάσεις απογαλακτοποίησης από την ιταλική εταιρεία. Φέτος δεν χρησιμοποιεί οδηγούς της ενώ σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, δεν θα έχει ούτε το κιβώτιο ταχυτήτων ούτε την ίδια φιλοσοφία πίσω ανάρτησης με τη Ferrari.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περισσότερα, στις 27 Φεβρουαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ