Το γυρνάει στο μανατζεριλίκι ο Alonso!

Fernando Alonso

Ως οδηγός, είναι ένας από τους καλύτερους στη σύγχρονη ιστορία του σπορ και έχει δύο παγκόσμιους τίτλους να το πιστοποιούν. Όμως ο Fernando Alonso είναι υπερβολικά έξυπνος για να περιορίζεται πίσω από ένα τιμόνι!

O 40 ετών Ισπανός που μετράει 32 νίκες σε Γκραν Πρι και συνολικά 98 βάθρα στην καριέρα του στη Formula 1, δεν θα έχει πλέον μόνο την ιδιότητα του οδηγού αγώνων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός από τη δημιουργία του Μουσείου που φέρει το όνομά του και του Fernando Alonso Karting School που αποτελεί τη βάση για τα παιδιά της γενέτειράς του, το Οβιέδο, ώστε να γνωρίσουν το motorsport, πλέον ο οδηγός της Alpine θα εκτελεί και χρέη μάνατζερ!

Αποτελεί συνιδρυτή μίας νέας εταιρείας management, που λέγεται A14 Management. Αυτή υπόσχεται να αποτελέσει το επόμενο βήμα. Με όπλο τις εμπειρίες του δύο φορές πρωταθλητή, στοχεύει στο να παίρνει οδηγούς από το karting, να τους περνά τις απαραίτητες αξίες και να τους βοηθά στη διαδρομή αναρρίχησης στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Οι δύο συνεργάτες του Alonso σε αυτό το εγχείρημα θα είναι ο Alberto Albilares και ο Albert Resclosa Coll με τον οποίο ο Ισπανός συνεργαζόταν στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Μάλιστα, η A14 έχει ήδη δύο πελάτες. Ο ένας είναι ο Γαλλο-Ελβετός Clement Novalak που πέρυσι ήταν τρίτος στη Formula 2 και φέτος θα αγωνίζεται στη Formula 2 με την MP Motorsport και ο 15 ετών Βούλγαρος, Nikola Tsolov, που θα τρέξει στην Ισπανική Formula 4.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ