Range Rover

Formula 1: Ο Wolff δεν ήθελε να διαπραγματεύεται με τον Hamilton για ένα λόγο

Wolff & Hamilton

Μπορεί η μεταξύ τους συνεργασία να ολοκληρώθηκε πριν από μερικούς μήνες, ωστόσο ο Αυστριακός έριξε φως στις δύσκολες στιγμές της κοινής τους παρουσίας στη Mercedes.

Καθώς σε αντίθεση με τους περισσότερους συναθλητές του, ο Lewis Hamilton δεν είχε μάνατζερ και διαπραγματευόταν μόνος του τις νέες συμφωνίες του (πράγμα που μετά από πολλά χρόνια άλλαξε το 2023), σε κάθε περίοδο συζητήσεων για επέκταση της συνεργασίας του με τα ασημί βέλη, η σχέση του με τον Toto Wolff… έμπαινε στον πάγο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 53χρονος εξήγησε στο Formula.hu και τον καλό συνάδελφο Sandor Meszaros: «Πάντα τα πράγματα περιπλέκονται όταν πρέπει να διαπραγματευτείς με κάποιον που είναι σύμμαχός σου. Κάποιον οι στόχοι του οποίου είναι παραπλήσιοι με τους δικούς σου. Αυτό ήταν πάντα το πρόβλημα με εμένα και τον Lewis. Ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι επί 2μιση χρόνια, συμφωνούσαμε στο 100%, περνούσαμε χρόνο μαζί στην ιδιωτική μας ζωή. Και μετά, ερχόταν μία δίμηνη περίοδος διαπραγματεύσεων. Και τη μισούσαμε και οι δύο; Γιατί; Διότι σε μία τέτοια κατάσταση, ίσως να μη φτάσεις σε συμφωνία».

Μετά το πρώτο συμβόλαιο συνεργασίας των δύο πλευρών που υπογράφτηκε το 2012 και αφορούσε την περίοδο 2013-2015, υπήρξαν άλλες πέντε περίοδοι διαπραγματεύσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φέτος, μετά από 12 χρόνια στη Mercedes, o Hamilton ντύθηκε στα κόκκινα της Scuderia Ferrari.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ