208

Formula 1: Μετά τον Horner αποχώρησαν άλλα δύο μέλη της Red Bull Racing

Max Verstappen

Η αλλαγή στην ηγεσία της έξι φορές παγκόσμιας πρωταθλήτριας στους κατασκευαστές, έφερε και περαιτέρω αποχωρήσεις.

Δεν είναι μόνο ο Christian Horner που αποχώρησε από τη Red Bull Racing. Το ίδιο έκαναν και δύο πρόσωπα της εμπιστοσύνης του, που λειτουργούσαν ως… δεξιά χέρια, σε δύο κομβικούς τομείς: την επικοινωνία και το marketing.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος για τον Paul Smith, τον Διευθυντή Επικοινωνίας που ήταν πάντα στο πλευρό του σε κάθε εμφάνιση του 51χρονου μπροστά σε κάμερες αλλά και τον Oliver Hughes, CTO (Chief Marketing Officer) της αυστριακής ομάδας.

Σε ό,τι αφορά στον δεύτερο, πρέπει να σημειωθεί πως ο Horner δεν περιοριζόταν μόνο στη διοίκηση της Red Bull Racing αλλά και των άλλων εταιρειών του γκρουπ (Red Bull Advanced Technologies, Red Bull Powertrains κ.α.) αλλά φέρεται να είχε παίξει και καθοριστικό ρόλο στη συμφωνία της «αδερφής» Racing Bulls, με τους δύο βασικούς της χορηγούς: τη Visa και την Cash App.

Ακόμα η ομάδα με έδρα στο Μίλτον Κινς, δεν έχει γνωστοποιήσει τους αντικαταστάτες τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ