Το νέο αφεντικό της Ferrari δεν παίζει παιχνίδια

Fred Vasseur

Με τη νέα σεζόν της Formula 1 μόνο μερικές ημέρες μακριά, όλοι θέλουν να δουν τι θα καταφέρει να κάνει φέτος η Scuderia Ferrari.

Η ομάδα με το μεγαλύτερο κοινό, συμπληρώνει 15 χρόνια δίχως τίτλο και θέλει όσο τίποτα να σπάσει το αρνητικό σερί. Με αυτό το στόχο άλλαξε και η «κεφαλή» της, αφού ο Mattia Binotto αποτελεί παρελθόν και ο Fred Vasseur πήρε τη θέση του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας από τους λόγους που επιλέχθηκε, είναι για να παίξει πιο ενεργό ρόλο στην κόντρα πολιτικής εκτός πίστας όμως όπως τόνισε, δεν σκοπεύει να παίξει το παιχνίδι των ομολόγων του σε Red Bull Racing και Mercedes-AMG Petronas, τους Christian Horner και Toto Wolff αντίστοιχα.

Ο Γάλλος είπε: «Όχι, δεν θα παίξω αυτό το παιχνίδι. Έχω τον απόλυτο σεβασμό και για τον Horner και για τον Toto, όμως ποτέ δεν θα παίξω αυτό το παιχνίδι».

Το παιχνίδι του «πολέμου» δύο κορυφαίων μορφών στα paddock, που εκπροσωπούν και κορυφαίες ομάδες.

Όμως ο Vasseur επιμένει: «Έχω φιλική σχέση με κάποιους διευθυντές ομάδων, κάνουμε και πλάκα αλλά γενικά, με όλους, υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός. Κι αν ο ανταγωνισμός στην πίστα μας κάνει αντιπάλους, μερικές φορές συνεργαζόμαστε για το καλό της F1. Νομίζω πως τους τελευταίους μήνες, πέρα από το “παιχνίδι” του Toto με τον Horner, η συνεργασία των ομάδων ήταν θετική».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα σεζόν αρχίζει την προσεχή Κυριακή, 5 Μαρτίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ