Μετά την ολοκλήρωση των πρώτων τριών Grand Prix του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2026, είναι ελάχιστοι οι οδηγοί που έχουν κάνει χατ-τρικ.
Που έχουν δηλαδή… σκοράρει και στα τρία, κατακτώντας βαθμoύς και στο Grand Prix της Αυστραλίας, όσο και σε αυτά της Κίνας και της Ιαπωνίας. Συνολικά μόλις πέντε και προέρχονται από τρεις ομάδες του grid της Formula 1.
Ο ένας είναι ο Andrea Kimi Antonelli που δεν έχει τερματίσει χαμηλότερα από τη δεύτερη θέση και προηγείται στη βαθμολογία, με τον teammate του στη Mercedes, George Russell, να είναι σταθερά εντός τετράδας.
BUY NOW
Το ίδιο και ο Charles Leclerc για τη Scuderia Ferrari ενώ το τρία στα τρία έχει κάνει και ο teammate του, Lewis Hamilton. Ποιος είναι όμως ο… πέμπτος της παρέας;
Αυτός είναι ο Pierre Gasly, που βαθμολογήθηκε και στους πρώτους τρεις γύρους της σεζόν, για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Formula 1!
Αναλυτικά: