Επιστρέφει το F1 Manager

F1 Manager 2023

Η Formula 1 και η Frontier Developments ανακοίνωσαν πως το καλοκαίρι θα έχουμε το λανσάρισμα του F1 Manager 2023!

Σε αυτό θα προστεθούν πολλά νέα στοιχεία και παράμετροι, όπως το ‘Race Replay’ και ο νέος ρόλος, του Αγωνιστικού Διευθυντή. Αλλαγές που θα φέρουν τους παίκτες ακόμα πιο κοντά στη μαγεία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1.

Στο F1 Manager μπορείτε να αναλάβετε το ρόλο του Επικεφαλής Ομάδας και να προσπαθήσετε να οδηγήσετε την ομάδα σας στην κορυφή, παίρνοντας όλες τις αποφάσεις εντός και εκτός πίστας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο παιχνίδι υπάρχουν αγωνιστικά πλάνα τα οποία “γεννιούνται” έχοντας ποιότητα ανάλογης της τηλεοπτικής κάλυψης και με σχολιασμό από το δίδυμο του Sky Sports, David Croft και Karun Chandhok.

Στο νέο mode ‘Race Replay’, οι επίδοξοι Επικεφαλής Ομάδων, θα δοκιμάσουν τις ικανότητές τους να παίρνουν κρίσιμες αποφάσεις, σε μία προσπάθεια να γράφουν διαφορετικά την ιστορία των αγώνων της σεζόν του 2023.

Στις αλλαγές υπάρχει ακόμα η δυνατότητα αλλαγής του κέντρου βάρους στην αναζήτηση της ιδανική ισορροπίας, scouting ταλέντων του αύριο ενώ στο παιχνίδι συμπεριλαμβάνονται και οι 3 πίστες που ήταν στο φετινό καλεντάρι της F1.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ