Αυτόν τον οδηγό ήθελε στη Red Bull ο Horner

Red Bull Racing 2006

Η Red Bull Racing έχει αλλάξει αρκετούς οδηγούς από το 2005 όταν κι έκανε το ντεμπούτο της στον μαγικό κόσμο της F1 εξαγοράζοντας τη Jaguar.

Συνήθως είχε οδηγούς που αποφοίτησαν από τη δική της Ακαδημία, ωστόσο στο ξεκίνημα της διαδρομής, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ξεκίνησε ποντάροντας την εμπειρία του David Coulthard που είχε έρθει από τη McLaren ενώ μετά ένταξε στο δυναμικό της και τον Mark Webber – το 2007.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέχρι τον Sergio Perez το 2021, δεν είχε οδηγήσει αυτοκίνητό της οδηγός που να μην είχε έρθει από τη Junior Team. Όταν στο podcas «Extraordinary Tales With Seb Coe» ρώτησαν τον Christian Horner ποιον οδηγό θα ήθελε να είχε δει στην ομάδα του όλα αυτά τα χρόνια, αναφέρθηκε σε έναν αγαπημένο του κοινού.

«Υπάρχουν διάφοροι όλα αυτά τα χρόνια που θα ήθελα να δω να οδηγούν για εμάς. Νομίζω πως ο Juan Pablo Montoya δεν πέτυχε όσα θα έπρεπε στη Formula 1. Πιστεύω πως ήταν ένας απίστευτα ταλαντούχος οδηγός που θα έπρεπε να έχει πετύχει περισσότερα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Montoya αποχώρησε από τη Formula 1 πριν καν τελειώσει η σεζόν του 2006, όταν οι σχέσεις του με τη McLaren είχαν φτάσει σε ρήξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ