Επίσημο: Έτσι θα είναι το μονοθέσιο της Audi στη Formula 1

Audi Formula 1 Car

Η Audi δεν αρκέστηκε στις ανακοινώσεις, αποκαλύπτοντας τα χρώματα με τα οποία πρόκειται να αγωνιστεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 το 2026.

Ο κύβος ερρίφθη. Η Audi μπαίνει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, αποκτώντας -κατά πάσα πιθανότητα- τη Sauber και εξελίσσοντας τον δικό της κινητήρα.

Τα μονοθέσια της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας πρόκειται να δώσουν το παρών στη γραμμή της εκκίνησης του πρωταθλήματος το 2026, ωστόσο, η Audi δεν παρέλειψε να μας προϊδεάσει για το πώς θα μοιάζουν τα δικά της «ασημένια βέλη».

Audi Formula 1 μονοθέσιο
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κρίνοντας, λοιπόν, από το μονοθέσιο το οποίο παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Grand Prix Βελγίου, η αγωνιστική ομάδα της Audi θα χρησιμοποιήσει το κόκκινο, το ασημί και το μαύρο χρώμα, δημιουργώντας έναν ιδιαίτερα έντονο και δραματικό συνδυασμό.

Φυσικά, το livery του μονοθεσίου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πρόκειται να προσαρμοστεί και στα χρώματα των χορηγών που θα προκύψουν ενώ και ο σχεδιασμός του δεν θα μπορούσε να είναι ο τελικός σχεδόν 4 χρόνια πριν τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Audi έχει ήδη δημιουργήσει την απαραίτητη υποδομή για την εξέλιξη του υβριδικού συνόλου του μονοθεσίου, χωρίς ωστόσο να γίνεται αναφορά στο πλαίσιο, το οποίο θα κατασκευάζεται όπως όλα δείχνουν στις εγκαταστάσεις της Sauber.

H Audi ανανέωσε το ραντεβού της με τους φίλους της Formula 1 για τα τέλη αυτής της χρονιάς, αποφεύγοντας να ανακοινώσει οτιδήποτε σχετικό με τη διαφαινόμενη συνεργασία της με τη Sauber.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήρθε όμως η Alfa Romeo να επισημοποιήσει το διαζύγιο της με την ελβετική ομάδα και να ανοίξει τον δρόμο για τη συνεργασίας της Audi με τους Ελβετούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ