Το εντυπωσιακό video της Jeep για τη νέα ταινία Jurassic World Dominion

Jeep Jurassic World

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας ταινίας «Jurassic World Dominion» στην οποία η Jeep συμμετέχει, η αμερικάνικη φίρμα δημιούργησε ένα πολύ εντυπωσιακό video με πρωταγωνιστές το Wrangler και έναν μικρό δεινόσαυρο.

Την 1η Ιουνίου, Εθνική Ημέρα των Δεινοσαύρων στις Η.Π.Α., επέλεξαν η Jeep και η Universal Pictures για το λανσάρισμα της νέας περιπέτειας «Jurassic World Dominion», της ταινίας με την οποία θα ολοκληρωθεί η επική σειρά επιστημονικής φαντασίας που είναι αφιερωμένη στην Ιουράσια Περίοδο και κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού για περισσότερες από τρεις δεκαετίες.

Επίσημα η προβολή της ταινίας θα ξεκινήσει στους κινηματογράφους στις 10 Ιουνίου, αλλά ειδικά για τα μέλη του Jeep Wave στις Η.Π.Α. θα πραγματοποιηθούν προβολές σε ανοικτούς χώρους στις 8 και 9 Ιουνίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Jeep Jurassic Park

«Σχεδόν πριν 30 χρόνια, το κοινό είδε τον Dr. Ian Malcom να δραπετεύει από τους δεινοσαύρους του πρώτου “Jurassic Park” με ένα Jeep Wrangler του 1992», ανέφερε ο κ. Olivier Francois, CMO της Stellantis. «Από τότε ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με την Universal Pictures και τώρα την ενισχύουμε περεταίρω με αφορμή και τα νέα Plug-in Hybrid μοντέλα, Jeep Wrangler 4xe και Grand Cherokee 4xe

Από τον σκηνοθέτη του «Jurassic World» (2015), Colin Trevorrow, η ολοκλήρωση της θρυλικής σειράς με την ταινία “Jurassic World Dominion” μεταφέρει το κοινό σε έναν κόσμο όπου οι δεινόσαυροι έχουν επεκταθεί σε όλο τον πλανήτη με τον ανταγωνισμό με το ανθρώπινο είδος να καθορίζει την ευαίσθητη ισορροπία μεταξύ τους. Η παραγωγή της ταινίας από τις Universal Pictures και Amblin Entertainment υπολογίζεται ότι κόστισε περισσότερα από 165 εκατομμύρια δολάρια, ενώ με συνολική διάρκεια 2 ώρες και 26 λεπτά είναι η μεγαλύτερη της σειράς. Κατά τη διάρκεια του «Jurassic World Dominion» εμφανίζονται τα Jeep Wrangler και Gladiator, αλλά και ένα κλασσικό Grand Wagoneer.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Jeep Jurassic Park

Με αφορμή την παρουσίαση της νέας ταινίας, δημιουργήθηκε και ένα σποτ διάρκειας 60 δευτερολέπτων με πρωταγωνιστές το Jeep Wrangler 4xe και ένα μωρό Καρνόταυρο (Carnotaurus) που εκπλήσσουν με την παρουσία τους σε εκτός δρόμου διαδρομές, αλλά και στην πόλη.

Δείτε το video:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ