Τέρμα γκάζι με την εντυπωσιακή McLaren Artura (video)

McLaren Artura

Το πρώτο υβριδικό τέκνο της McLaren Automotive που μπήκε στη γραμμή παραγωγής, η Artura, έχει δεκάδες λόγους να σε συναρπάσει. Οι περισσότεροι εκ των οποίων παρουσιάζονται στο video που ακολουθεί!

Μέσα σε 80 δευτερόλεπτα η βρετανική μάρκα θα σας κάνει να ερωτευτείτε το μοντέλο που εφοδιάστηκε με την κληρονομιά της P1, προσφέροντας εντυπωσιακές επιδόσεις, συνδυάζοντας την άμεση ροπή του ηλεκτροκινητήρα και την ωμή δύναμη ενός V6.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 3λιτρος Twin-Turbo βενζινοκινητήρας προσφέρει 585 PS. Ο ηλεκτροκινητήρας προσθέτει άλλα 95 και συνδυαστικά προσφέρουν 680 PS ισχύος και 804 Nm ροπής. Πως μεταφράζονται αυτά σε επιδόσεις; Τελική ταχύτητα 330 χλμ./ώρα και επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα σε ακριβώς 3 δευτερόλεπτα!

Κι αυτό το εκρηκτικό πακέτο περικλείεται σε ένα πανέμορφο περιτύλιγμα, που καθιστά τη McLaren Artura ως ένα από τα πιο γοητευτικά hypercars της αγοράς.

Μέσα λοιπόν στα 80 δευτερόλεπτα που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε τα κάλλη της, να ακούσετε την εκκωφαντική φωνή της, να τη δείτε να επιταχύνει, να φρενάρει, να στρίβει, να καίει λάστιχο, στο δρόμο αλλά και στην πίστα.

Περισσότερα πατώντας play...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ