Η McLaren Artura συναρπάζει με την πρώτη ματιά!

McLaren Artura

Η λογική λέει πως δεν υπάρχει petrolhead που να αντικρίζει ένα μοντέλο της McLaren Automotive και να μη νιώθει έντονα συναισθήματα. Να μην ενθουσιάζεται, να μην ονειρεύεται τον εαυτό του πίσω από το τιμόνι της.

Αν ακολουθείτε τη λογική αυτή, αν έχετε ονειρευτεί να απολαμβάνετε την οδήγηση ενός βρετανικού supercarhypercar για να εναρμονιστούμε και με την εποχή που διανύουμε), τότε μπορείτε να διαβάσετε και το υπόλοιπο άρθρο. Και να δείτε το video.

Ένα λεπτό σπάνια περικλείει τόσο συναίσθημα, χωρίς καν να περιλαμβάνει πλάνα αυτοκινήτου εν κινήσει. Η Artura, το πρώτο μοντέλο της McLaren Automotive που μπαίνει κανονικά, σε γραμμή ευρείας παραγωγής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
McLaren Artura

Τι προσφέρει; Η περιγραφή που δίνουν οι Βρετανοί νομίζουμε πως τα λέει όλα: «Οι όμορφες γραμμές μίας νέας, φουτουριστικής σχεδιαστικής γλώσσας. Η άμεση ισχύ από έναν πρωτοποριακό υβριδικό κινητήρα. Η προηγμένη μηχανολογία συνδυάζεται με εξαιρετικά μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό».

Κι αν δεν τα πιστεύετε, δείτε το video για να το διαπιστώσετε!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα αυτά, σε ένα υβριδικό θηρίο που «πετάει» στο δρόμο χάρη σε έναν 3λιτρο V6 Twin-Turbo βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα. Προσφέρουν 585 και 95 PS αντίστοιχα. Μαζί με 804 Nm ροπής.

Και αυτά εξασφαλίζουν τελική στα 330 χιλιόμετρα/ώρα και επιτάχυνση 0-100 σε 3 δευτερόλεπτα. Ακριβώς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ