Τα πάντα για το συγκλονιστικό Koenigsegg Jesko

Koenigsegg Jesko

Η Koenigsegg Automotive είναι μία εταιρεία σε συνεχή άνοδο, ένα brand που ξέρει να δημιουργεί εξωπραγματικά supercars που σαγηνεύουν με την εμφάνισή τους και συγκλονίζουν με τις επιδόσεις τους. Ένα τέτοιο τέτοιο είναι και το ολοκαίνουριο Jesko.

Ένα πραγματικό θηρίο, που μέσω ενός 5λιτρου V8 Twin-Turbo κινητήρα, ξεδιπλώνει ζηλευτές δυνατότητες: 1600 άλογα, 1500 Nm ροπής, αριθμοί που μοιάζουν τυπογραφικά λάθη αλλά δεν είναι.

Η Σουηδική εταιρεία ξέρει καλά πως να δημιουργεί ντόρο και «βασιλιάς» σε αυτό το παιχνίδι είναι ο ιδρυτής της, το μεγάλο αφεντικό, ο Christian von Koenigsegg.

Σε αντίθεση με ομολόγους του, δεν φοβάται να σταθεί μπροστά στην κάμερα, δεν εγκλωβίζεται μέσα σε κουστούμια και γραβάτες. Κάνει τα πράγματα με τον δικό του, διαφορετικό τρόπο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Koenigsegg Jesko

Στην προκειμένη περίπτωση, μας συστήνει το Jesko, τονίζει όλες τις αεροδυναμικές του αρετές, εξηγεί τις επιλογές της ομάδας του στη σχεδίαση, μας ξεναγεί στο σπαρτιάτικο εσωτερικό αλλά αποκαλύπτει και την ζηλευτή τεχνολογία που περιλαμβάνει αυτό το supercar.

Και μετά, κάνει μία βόλτα υψηλών ταχυτήτων, που θα στοιχειώσει τα όνειρά σας. Είναι αυτός, το Jesko και ο δρόμος! Σε ένα 15λεπτο video που θα σας λύσει κάθε απορία, για το τελευταίο, ακόμα πιο ακραίο, δημιούργημα της Koenigsegg!

Πατήστε play για περισσότερα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ