Τα highlights της παρουσίασης της Lotus Eletre

Lotus Eletre

Η Lotus Cars έκλεισε δυναμικά το 2021 αλλά ξεκίνησε ακόμα πιο δυναμικά το 2022, με την αποκάλυψη της Eletre! Του πρώτου SUV στη μακρά ιστορία της!

Μάλιστα δεν είναι απλά ένα SUV, είναι και αμιγώς ηλεκτρικό και αποτελεί το δεύτερο μοντέλο της συγκεκριμένης τεχνολογίας στη γκάμα της βρετανικής μάρκας με την Evija. Κομψή και δυναμική, έρχεται να διεκδικήσει το δικό της μερίδιο σε μία κατηγορία όπου το ένα μοντέλο είναι καλύτερο από το άλλο.

Η Eletre είναι τετρακίνητη και ενσωματώνει μια μεγάλη μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας άνω των 100 kWh, ενώ η ισχύς του συστήματος κίνησης (δύο ηλεκτρομοτέρ) αντιστοιχεί σε 600 ίππους. Η αυτονομία φτάνει τα 600 χλμ., και σε φορτιστή ισχύος 350 kW επιτρέπεται η προσθήκη 400 χλμ. μέσα σε μόλις 20 λεπτά. Το μοντέλο επιταχύνει στα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερα από 3,0 δλ. και η τελική του φτάνει τα 260 χλμ./ώρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εκρηκτικές επιδόσεις θα συνεπικουρούνται από ένα πλήρες οπλοστάσιο δυναμικών τεχνολογιών, απαρτιζόμενο από ανάρτηση 5 συνδέσμων στον πίσω άξονα, αερανάρτηση και τεχνολογία Continuous Damping Control (CDC).

Όλες οι λεπτομέρειες της αποκαλύφθηκαν σταδιακά, σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Λονδίνο και τα highlights της οποίας μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά από μία εισαγωγή που παρουσίαζε το σύγχρονο πνεύμα του brand, με την Eletre να μεταφέρεται εν πλω, διασχίζοντας τον Τάμεση, ήρθε η ώρα του live event. Με τον Διευθυντή της Lotus Cars, Matt Windle, να ανεβαίνει στη σκηνή αναλύοντας όσα το εν λόγω brand πρεσβεύει για τη μάρκα, παραδίδοντας τη σκυτάλη σε έναν πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1.

Τον Jenson Button που αποτελεί πρεσβευτή και δοκιμαστή της Lotus και που ήταν αυτός που ουσιαστικά έκανε την πάσα για την αποκάλυψη του αμιγώς ηλεκτρικού SUV, κάθε πτυχή του οποίου αναλύεται λεπτομερώς.

Περισσότερα, αν πατήσετε Play!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ