Στην πίστα με την Pininfarina Battista των 1900 αλόγων

Pininfarina Battista

Το καλοκαίρι έφυγε φέρνοντας ένα από τα συγκλονιστικότερα hypercars που έχουν κατασκευαστεί: το Pininfarina Battista.

Αν και η πιο ακριβής περιγραφή, όπως την προσφωνεί η Ιταλική φίρμα, είναι ηλεκτρικό Hyper GT! Τέτοιο είναι λοιπόν η Battista που συγκλόνισε κατά την αποκάλυψή της στο Pebble Beach Concours d’Elegance και όχι άδικα.

Εντυπωσιακή σε εμφάνιση, εντυπωσιακή σε αυτονομία (ο κατασκευαστής υπόσχεται 450 χιλιόμετρα με μία φόρτιση!), εντυπωσιακή σε ισχύ (1900 άλογα), εντυπωσιακή σε επιτάχυνση (0-100 χιλιόμετρα/ώρα < 2 δευτερόλεπτα).

Όλα αυτά, σε ένα ηλεκτρικό θηρίο που επωφελείται του γνήσιου ιταλικού στιλ και προηγμένης τεχνολογίας, που περιλαμβάνει τη χρήση τεσσάρων ηλεκτροκινήτων

Μετά τους δρόμους της Καλιφόρνια, η Battista πάτησε και πίστα. Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε το εντυπωσιακό και πανάκριβο δημιούργημα της Automobili Pininfarina που θα κατασκευαστεί (σε περιορισμένη παραγωγή) στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, στο Καμπιάνο της Ιταλίας, να πατάει γκάζι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να αξιοποιεί την ενεργή πίσω αεροτομή του, να αποκαλύπτει -για πρώτη φορά- τη φωνή του, τον ήχο που του έχει προσδώσει η Pininfarina.

Περισσότερα, πατώντας play...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ