Οι μεταλλάξεις της Pininfarina Battista

Pininfarina Battista

Μπορεί να πέρασαν δύο εβδομάδες από το επίσημο ντεμπούτο της στο Pebble Beach Concours d’Elegance, ωστόσο η Pininfarina Battista εξακολουθεί να κάνει κόσμο να παραμιλά.

Ένα Hyper-GT που τάραξε τα νερά, τόσο στην Εβδομάδα Αυτοκινήτου του Μοντερέι όσο και διαδικτυακά. Τόσο για την τεχνολογία που περικλείει αλλά και τις δυνατότητές του – πως όχι αφού οι τέσσερις ηλεκτροκινητήρες του βγάζουν συνολικά 1900 άλογα με 2.300 Nm ροπής και προσφέρουν εξωπραγματικές επιδόσεις (0-100 χιλιόμετρα/ώρα < 2 δευτερόλεπτα).

Αριθμοί που συνδυάζονται με αντίστοιχα εντυπωσιακή αυτονομία αφού ποιος θα περίμενε πως ένα τέτοιο όχημα, τέτοιων επιδόσεων, μπορεί να καλύψει 450 χιλιόμετρα δίχως φόρτιση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρότι όλα αυτά αρκούν ώστε η Battista να κερδίσει όσους μπορούν να διαθέσουν 2 και κάτι εκατομμύρια ευρώ, θαρρούμε πως ένα από τα γερά της χαρτιά είναι η σχεδίασή της. Και το video που ετοίμασε η Automobili Pininfarina εστιάζει σε αυτή. Δείχνει τις μικρές, εντυπωσιακές λεπτομέρειες που κάνουν το σύνολο να ξεχωρίζει. Εισβάλλει στο επιβλητικό εσωτερικό και προχωρά σε συνεχείς μεταμορφώσεις του μοντέλου, αποκαλύπτοντας και την πληθώρα χρωματικών επιλογών.

Περισσότερα, στο video που ακολουθεί...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ