Πώς μια BMW 20 ετών έγινε «του κουτιού» (video)

BMW M5 εξωπραγματικό πλύσιμο detailing 2022

Αν θέλετε να δείτε πώς μία BMW M5 γίνεται σα να βγήκε μόλις από το εργοστάσιο δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το video που ακολουθεί.

To detailing, ο κάτι παραπάνω από σχολαστικός καθαρισμός και περιποίηση ενός αυτοκινήτου, εντός και εκτός, έχει πάει πραγματικά σε άλλο επίπεδο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Κατά καιρούς βρίσκουμε και εμείς ανάλογα videos, τα οποία μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, όπως αυτό που θα δείτε και εσείς παρακάτω, το οποίο αξίζει της προσοχής σας.

Το εν λόγω video ανήκει στο κανάλι του YouTube «I AM Detailing» με την αμερικάνικη εταιρεία detailing να δίνει μια πραγματική παράσταση με «αντικείμενο» προσοχής μια BMW M5 του 1998. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι ίδιοι, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ζήτησε να του επιστρέψουν το αυτοκίνητο όπως ακριβώς το παρέλαβε από την αντιπροσωπεία. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, αρχικά έγινε καθαρισμός του κινητήρα και του κάτω μέρους με ψεκασμό ψυχρού υγρού κάτι που απομάκρυνε οτιδήποτε περιττό υπήρχε πάνω στις μεταλλικές επιφάνειες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατόπιν, ακολούθησε προσεκτικός καθαρισμός του σαλονιού και διάφορων λεπτομερειών, διαδικασία κατά την οποία όλα τα υλικά-σχεδόν-επανήλθαν σε κατάσταση βιτρίνας. Φυσικά, από αυτή την ολοκληρωτική «αναγέννηση» του αυτοκινήτου δε θα μπορούσε να απουσιάζει η αναζωογόνηση του χρώματος, η οποία απαίτησε τη χρήση πολλών χημικών και πολλά στάδια τριβής με ειδικά εργαλεία.

Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι πραγματικά εντυπωσιακό και η BMW M5 δείχνει σαν να βγήκε μόλις από τη γραμμή παραγωγής και όχι ως ένα αυτοκίνητο που έχει διανύσει 20 χρόνια στους δρόμους.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως η 20χρονη BMW απέκτησε μια δεύτερη νιότη.

Δείτε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ