Από χέρια Ελλήνων το πιο «σκληρό» και ικανό Ford Ranger

Ford Ranger Wildrack

Ένα… ταπεινό Ford Ranger Wildrack μετατράπηκε στα χέρα της «Βροχίδης-Χατζής» σε ένα ασταμάτητο εκδρομικό τετράτροχο με εξοπλισμό και δυνατότητες που θα ζήλευε κάθε αυτοκινούμενο όχημα.

Περιγράφεται ως ένα έργο για τους λάτρεις της φύσης και της περιπέτειας, στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για το κορυφαίο Ford Ranger Wildtrack το οποίο μπορεί να συναντήσει κανείς επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Ο λόγος για το καταξιωμένο pickup της μπλε οβάλ φίρμας, το οποίο στα χέρια των Ελλήνων μηχανικών της εταιρείας «Βροχίδης-Χατζής Α.Ε.» αναβαθμίστηκε σε όλα σχεδόν τα επίπεδα, αποκτώντας έναν διαφορετικό προσανατολισμό.

Αφετηρία για την αναβάθμιση του Ford Ranger Raptor Wildrack αποτέλεσαν τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, ξεκινώντας από τον κινητήρα βενζίνης των 3,2 λίτρων και καταλήγοντας στο σύστημα μετάδοσης και ειδικότερα στο σύστημα μετάδοσης και τις αναρτήσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά την ολοκλήρωση των μηχανολογικών αναβαθμίσεων, του ανασχεδιασμού των προφυλακτήρων, της αντικατάστασης των τροχών, της τοποθέτησης μιας μεγαλύτερης σε χωρητικότητα δεξαμενής καυσίμου και δύο εργατών, η μεταμόρφωση του Ford Ranger Wildrack σε μια ακούραστη εκδρομική μηχανή πέρασε στο δεύτερο στάδιο.

Σε αυτή τη φάση, αντικαταστάθηκε ο χώρος φόρτωσης του pickup -η γνωστή σε όλους καρότσα- με κλειστό κουβούκλιο υποστήριξης διαβίωσης στη φύση. Στη συνέχεια, οι προσπάθειες επικεντρώθηκαν στον εξοπλισμό του κουβουκλίου ώστε να αποκτήσει τα απαιτούμενα, για τη διαβίωση μακριά από τον πολιτισμό, χαρακτηριστικά.

Ανάμεσα στον εξοπλισμό που προστέθηκε, περιλαμβάνεται η δεξαμενή νερού με σύστημα επαναπλήρωσης, τα φίλτρα καθαρισμού νερού, η πτυσσόμενη κουζίνα, το ψυγείο, η χημική τουαλέτα, η ντουζιέρα, ο χώρος ύπνου και η ηλεκτρολογική εγκατάσταση από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (φωτοβολταϊκά πάνελ οροφής).

Το τέταρτο και τελευταίο στάδιο ολοκληρώθηκε με την ενσωμάτωση όλων των επιμέρους εξοπλιστικών και μη στοιχείων, τα οποία και διαμόρφωσαν ένα σύγχρονο, ασφαλές και ικανό όχημα ελευθέρου χρόνου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ