Οι λόγοι που το Peugeot 308 αναδείχθηκε «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για τις Γυναίκες

Peugeot 308 2022 1_0

Το Peugeot 308 κατέκτησε πρόσφατα μία πολύ σημαντική διάκριση, αφού ξεχώρισε ανάμεσα σε 65 νέα μοντέλα και ανακηρύχθηκε: «Women’s World Car of the Year 2022».

Νωρίτερα, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης της διαδικασίας, είχε επιλεχθεί ως «Μικρομεσαίο αυτοκίνητο πόλης», επικρατώντας σε μία από τις 6 κατηγορίες.

Κι έπειτα, επικράτησε μεταξύ των άλλων... πρώτων, σύμφωνα με την ψήφο της κριτικής επιτροπής που αποτελείται από 56 γυναίκες δημοσιογράφους αυτοκινήτου, από 40 χώρες!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν η πρώτη φορά που η Peugeot κατακτά αυτό το βραβείο, γεγονός που προμηνύει τη μεγάλη επιτυχία του μοντέλου διεθνώς. Όμως έχει ενδιαφέρον να δούμε τι πιστεύουν στη γαλλική μάρκα για αυτή την επιτυχία. Ποιοι πιστεύουν πως είναι οι λόγοι που κατέκτησε αυτόν τον τίτλο!

Στο παρακάτω video, την απάντηση τη δίνει η Linda Jackson, η CEO της Peugeot. Δείτε περισσότερα πατώντας play!

Το νέο 308 φέρει το νέο έμβλημα της μάρκας και σαγηνεύει χάρη στη σχεδίαση, την τεχνολογία και την ευρεία γκάμα αποδοτικών κινητήρων. Οι επίδοξοι αγοραστές έχουν «τη δύναμη της επιλογής» ως προς τον κινητήρα του αυτοκινήτου τους: Plug-In hybrid (PHEV), βενζίνη, diesel και σύντομα, αμιγώς ηλεκτρικό.

Το νέο 308 χαρακτηρίζεται ήδη ως best-seller στην Ευρώπη σημειώνοντας ρεκόρ κρατήσεων, εκ των οποίων το 23% είναι PHEV.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ