Ο σχεδιασμός του νέου Land Rover Discovery

Land Rover Discovey

H πρόσφατη ανανέωση του Land Rover Discovery ήρθε να εκσυγχρονίσει ακόμα περισσότερο το εμβληματικό μοντέλο, δίχως ωστόσο να διαφοροποιηθεί ο χαρακτηριστικός σχεδιαστικός του χαρακτήρας. Και το βρετανικό brand συγκέντρωσε όλα όσα άλλαξαν στην εμφάνισή του, σε ένα ενδιαφέρον, δίλεπτο video.

Ποιες είναι όμως οι πτυχές του νέου Discovery που τονίζονται; Ας τις ανακαλύψουμε με τη σειρά! Η παρουσία του είναι πιο δυναμική από ποτέ, πιο premium από ποτέ. Με νέο εμπρός προφυλακτήρα και μάσκα αλλά και νέους LED Matrix προβολείς που έχουν ξεκάθαρη και ξεχωριστή φωτεινή υπογραφή.

Πατάει σε τροχούς 19 έως 22 ιντσών που φέρουν νέου σχεδιασμού ζάντες αλουμινίου ενώ είναι πια διαθέσιμα τρία νέα χρώματα. Στην πίσω όψη, διακρίνουμε επίσης νέο προφυλακτήρα αλλά και ένα μαύρο πλαίσιο στην πίσω θύρα, που φιλοξενεί το όνομα του μοντέλου, το λογότυπο της Land Rover και την πινακίδα κυκλοφορίας. Νέος είναι και ο σχεδιασμός των LED φωτιστικών σωμάτων.

Ειδική αναφορά γίνεται στη διπλή πανοραμική οροφή αλλά και στις γενικότερες ιδιαιτερότητες της καμπίνας του νέου Land Rover Discovery. Το συνδυασμό άνεσης και ποιότητας που τονίζεται από τα νέα πίσω καθίσματα και προηγμένης τεχνολογίας με την παρουσίαση να εστιάζει στην οθόνη αφής 11.4 που φιλοξενεί το νέο σύστημα πολυμέσων αλλά και άλλες, μικρές μα ταυτόχρονα σημαντικές λεπτομέρειες.

Συνεχίστε την εξερεύνηση του Discovery, στο παρακάτω video...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ