Το νέο Nissan Qashqai είναι γεμάτο τεχνολογία

qashqai vs qashqai το νέο απέναντι στο παλιό

Το νέο Qashqai ήρθε επιτέλους και στην Ελλάδα, με την τρίτη του γενιά να είναι διαθέσιμη στις εκθέσεις της Nissan.

Ένα crossover που εξελίχθηκε σε best seller και που στην τρίτη του πλέον γενιά πατά στις αρχές που το καταξίωσαν αλλά έρχεται ενισχυμένο σε κάθε τομέα. Με πιο μοντέρνο συνδυασμό και πιο αεροδυναμικό σουλούπι, αποδοτικούς κινητήρες και νέες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των επιβατών.

Σε αυτόν τον τομέα εστιάζει το παρακάτω video – την τεχνολογία που περικλείει το ιαπωνικό crossover. Ο David Moss, αντιπρόεδρος της Nissan Ευρώπης με άμεσες αρμοδιότητες στον τομέα της έρευνας και εξέλιξης, ο αναπληρωτής διευθυντής μηχανολογίας Peter Brown, ο αντιπρόεδρος εμπειρίας πελάτη, Gareth Dunsmore, κι ο αντιπρόεδρος προϊοντικού σχεδιασμού, Marco Fioravanti, μας παρουσιάζουν κάποιες από αυτές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξεκινώντας από τη νέα πλατφόρμα στην οποία πατάει το μοντέλο, την CMF-C, η οποία χαρίζει πολλές νέες δυνατότητες. Το αναβαθμισμένο σύστημα ProPILOT στο οποίο ενσωματώθηκε το Navigation Link που αξιοποιεί τα δεδομένα από τους ψηφιακούς χάρτες για να ελέγξει την ταχύτητα του αυτοκινήτου.

Συστήματα ασφαλείας όπως το Steering Assist που πλέον διατηρεί το Qashqai στην λωρίδα του απαλλάσσοντας τον οδηγό από τον έναν πονοκέφαλο σε μεγάλα και κουραστικά ταξίδια.

Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στη νέα, υψηλής ευκρίνειας, πλήρως ηλεκτρονική οθόνη TFT 12,3 ιντσών πολλαπλών πληροφοριών, που προσφέρει μια επιλογή διαμορφώσιμων διατάξεων για την προβολή πληροφοριών πλοήγησης, ψυχαγωγίας, κυκλοφορίας ή οχήματος αλλά και την τοποθέτηση Head-Up Display (HUD) 10,8 ιντσών, που παρέχει το μεγαλύτερο μέγεθος εικόνας στην κατηγορία.

Πλέον το Qashqai διαθέτει ασύρματο φορτιστή για το smartphone σας αλλά και wireless συνδεσιμότητα ανάμεσα στο smartphone σας και το όχημα, μέσω Apple CarPlay.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε τι άλλαξε και γιατί άλλαξε στη νέα γενιά του δημοφιλούς μοντέλου, στο παρακάτω video...

Οι τιμές του νέου Nissan Qashqai στην ελληνική αγορά ξεκινούν από τα 24.490 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαμορφώσουν την έκδοση που επιθυμούν μέσα από το www.nissan.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ