Το νέο Nissan Qashqai μπήκε στις εκθέσεις - Οι πρώτες φωτογραφίες

Νέο Nissan Qashqai

Την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο Nissan Qashqai θα έχουν οι φίλοι της ιαπωνικής φίρμας, καθώς το δημοφιλές crossover, στην τρίτη κατά σειρά γενιά του, βρίσκεται πλέον στις εκθέσεις.

Στο νέο αυτό ξεκίνημα, η Nissan έχει διατηρήσει τις κατευθυντήριες αρχές που οδήγησαν στην σύλληψη της ιδέας, στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη των δύο προηγούμενων γενεών του Qashqai: κομψός σχεδιασμός, αναβαθμισμένο αμάξωμα και αποδοτικά κινητήρια σύνολα.

Χάρη στη νέα πλατφόρμα Alliance CMF-C, το νέο Qashqai επιστρέφει αναβαθμισμένο σε σχεδόν όλα τα επίπεδα, ενσωματώνοντας σύγχρονες τεχνολογίες προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του σήμερα.

Νέο Nissan Qashqai
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με στόχο τον… εξηλεκτρισμό του 50% των πωλήσεών της στην Ευρώπη έως και το 2024, το νέο Nissan Qashqai θα είναι διαθέσιμο και με τον κινητήριο σύνολο e-POWER, το οποίο αντλεί τεχνολογίες από το πρωτοποριακό Nissan LEAF.

Με δικίνητες και τετρακίνητες διαμορφώσεις και την εναλλακτική επιλογή το νέο αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης Xtronic CVT, το Qashqai επιχειρεί να καλύψει κάθε απαίτηση, διατηρώντας στο επίκεντρο τον οδηγό και την ικανοποίησή του.

Νέο Nissan Qashqai

Οι τιμές του νέου Nissan Qashqai στην ελληνική αγορά ξεκινούν από τα 24.490 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαμορφώσουν την έκδοση που επιθυμούν μέσα από το www.nissan.gr

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ