Το μέλλον της αυτοκίνησης με το Audi grandsphere

audi grandsphere

Η Audi έκλεψε την παράσταση στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου (ΙΑΑ 2021), αποκαλύπτοντας το grandsphere, ένα φουτουριστικό ηλεκτρικό πρωτότυπο που αποτελεί το δεύτερο κομμάτι της τριλογίας «sphere».

H πρώτη πράξη ήρθε πριν από μερικές εβδομάδες με το skysphere ενώ θα ακολουθήσει μέσα στο 2022 το urbansphere. Τρία μοντέλα που όπως μαρτυρά το δεύτερο συνθετικό του ονόματός τους, εστιάζουν στη λειτουργικότητα του εσωτερικού χώρου, προσφέροντας μία διαφορετική εμπειρία μετακινήσεων.

Τρία μοντέλα με τα οποία η Audi παρουσιάζει το όραμά της για το κοντινό μέλλον, εναρμονίζοντας την τεχνολογία με την πολυτέλεια, ενσωματωμένες σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό περίβλημα.

Στο παρακάτω video η γερμανική εταιρεία παρουσιάζει με κινηματογραφικό τρόπο το εντυπωσιακό grandsphere, τονίζοντας τις νέες, ολιστικές εμπειρίες κινητικότητας που προσφέρει με αυτό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Audi grandsphere

Ένα μεγάλων διαστάσεων μοντέλο που θυμίζει τετράθυρο GT, που πατάει στη νέα πλατφόρμα του VW Group, Premium Platform Electric, ενώ έχει αυτονομία 750 χιλιομέτρων χάρη σε μία μπαταρία 120 kWh. Δεν θα μπορούσε να μην είναι «quattro», με ένα κινητήρα σε κάθε άξονα, συνολικής ισχύος 721 PS και 960 Nm ροπής.

Παράλληλα, το πρωτότυπο Audi grandsphere προσφέρει κατ’ επιλογή αυτόνομη οδήγηση «επιπέδου 4» και μόνιμη άνεση «πρώτης κλάσης». Τα 4 καθίσματα παίρνουν κλίση έως και 60 μοιρών και προσφέρουν ακόμα και ατομικά επίπεδα κλιματισμού ή ξεχωριστές μουσικές επιλογές.

Δείτε όλες του τις αρετές, ακόμα κι αν κάποιες από αυτές φαντάζουν να καλύπτουν ανάγκες του αύριο κι όχι του σήμερα, στο video που ακολουθεί...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ