Η Porsche 911 Sport Classic έχει μια ιστορία να σου πει

Porsche 911 Sport Classic

Η Porsche προκάλεσε αίσθηση με το δεύτερο μοντέλο της σειράς Heritage Design Edition, την εντυπωσιακή 911 Sport Classic που συνδυάζει αρμονικά το δυναμισμό και την τεχνολογία του σήμερα, με τη ρετρό γοητεία του χθες.

Αυτό είναι άλλωστε το πνεύμα του video λανσαρίσματος του γερμανικού μοντέλου. Ο τίτλος του είναι: «Μία ιστορία του τώρα και του τότε» και λέει όλη την αλήθεια αφού ενώνει δύο εποχές της αυτοκίνησης, δύο ερμηνείες της dolce vita.

Με ένα ζευγάρι που απολαμβάνει τη «μεγάλη ζωή» στα ’60s και τα ’70s, κάνοντας ξέγνοιαστες βόλτες στη Κυανή Ακτή με τη θρυλική 911 Carrera RS 2.7.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και ξάφνου, να γίνεται ένα ταξίδι στο χρόνο και το σκηνικό να μεταφέρεται στο σήμερα. Στη σύγχρονη «καλή ζωή», που συνδυάζεται με την οδηγική απόλαυση που προσφέρει αυτό το πανέμορφο θηρίο. Το ισχυρότερο χειροκίνητο στη γκάμα της 911, αφού τα 550 άλογα του 3,7 λίτρων twin-turbo boxer κινητήρα περνάνε στους πίσω τροχούς μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου 7 σχέσεων!

Στην πορεία, ενώ αναμειγνύονται ήχοι, μουσικές και εικόνες, ενώνονται και οι δύο εποχές, με τις δύο 911 να συναντιούνται. Τα υπόλοιπα, στο video που ακολουθεί...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ