Δείτε ένα εντυπωσιακό video από τη γραμμή παραγωγής της Porsche 911

Porsche 911

H Porsche 911 κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας και το video από τη διαδικασία εξέλιξης και παραγωγής του εμβληματικού sportscar μάς υπενθυμίζει τον λόγο.

Αν υπάρχει ένα sportscar το οποίο έχει σημαδέψει με την παρουσία του την ιστορία της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, τότε αυτό είναι η Porsche 911, η οποία από τη δεκαετία του 1960 μέχρι και σήμερα αποτελεί μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες και θελκτικές φιγούρες στους δρόμους του πλανήτη.

Αφορμή για την επιστροφή της Porsche 911 στην επικαιρότητα αποτελεί ένα ντοκιμαντέρ το οποίο αποκαλύπτει άγνωστα μυστικά από τη διαδικασία εξέλιξης και παραγωγής της τελευταίας γενιάς του γερμανικού sportscar.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ντοκιμαντέρ το οποίο υπογράφει η WELT Documentary είναι διάρκειας μίας ώρα και ταξιδεύει από το χθες στο σήμερα του αυτοκινήτου, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του.

Η Porsche 911 μετρά σχεδόν 60 χρόνια στη γραμμή παραγωγής και παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε ποτέ μια προσιτή επιλογή, έχει ήδη ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο πωλήσεων.

Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός ότι η Porsche έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό τμήμα το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με την αποκατάσταση παλαιότερων 911, με τη λίστα αναμονής να ανέρχεται πλέον στα 450 αυτοκίνητα.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ