Η Lamborghini που θα ζωντανέψει ξανά

Lamborghini Countach LP500 Concept

Αν υπάρχει ένα brand που ξέρει να παίζει καλά το παιχνίδι των teasers, που ξέρει πως να δημιουργεί συναρπαστικά και εκρηκτικά video που να προλογίζουν εξίσου συγκλονιστικά supercars (ή hypercars), αυτή είναι η Lamborghini Automobili.

Οι Ιταλοί μας ξελόγιασαν πρόσφατα αναβιώνοντας την εμβληματική Countach, μέσω της εξηλεκτρισμένης LPI 800-4. Όμως δεν σταματούν εκεί. Ξεκίνησαν μία νέα σειρά από teasers, με τίτλο: «Η αναμονή».

«Έχουμε κάποια νέα. Κάτι που θα ζήσει. Ξανά», ήταν η λακωνική περιγραφή αλλά το φινάλε του video μας δίνει μία κάποια κατεύθυνση. Αναφέρει: «Πριν από 50 χρόνια, άνοιξε το δρόμο για το μέλλον. Τώρα, είναι ξανά στο δρόμο».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπερδευτήκατε; Έχουμε απαντήσεις. Προφανώς η 50η επέτειος μπορεί να αφορά μόνο στην ορίτζιναλ Countach LP500 που έκανε ντεμπούτο στις 11 Μαρτίου του 1971, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Εκτιμάται λοιπόν, πως δεν έχουμε να κάνουμε ξανά με κάποια μετενσάρκωση αλλά επιστροφή στη ζωή. Κατά πάσα πιθανότητα, την ανακατασκευή της πρώτης LP500, του αυτοκινήτου που βρισκόταν πριν μισό αιώνα στην ελβετική έκθεση και που είχε καταστραφεί τρία χρόνια μετά, στο πλαίσιο δοκιμών πρόσκρουσης που ήταν απαραίτητες για την ομολογκασιόν που θα επέτρεπε στην Countach να μπει στη γραμμή παραγωγής.

Δείτε περισσότερα, στο video που ακολουθεί. Δείτε το μέχρι τέλους και δυναμώστε τον ήχο. Θα καταλάβετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ