Η εντυπωσιακή παρουσίαση της Maserati Grecale

Maserati Grecale

Η Maserati έκλεψε την παράσταση συστήνοντάς μας ένα εντυπωσιακό SUV, που έρχεται να σταθεί στο πλευρό της Levante.

Το όνομά της είναι Grecale και βάσει μεγέθους και δυνατοτήτων, στέκεται απέναντι στην Porsche Macan. Μόνο που αν κάνουμε σύγκριση, υπάρχει ένας τομέας όπου οι Ιταλοί κερδίζουν ήδη: στην παρουσίαση.

Η πρεμιέρα του μοντέλου ήταν κινηματογραφική. Κι αν ξεκίνησε παραδοσιακά, με τον διευθυντή σχεδιασμού της Maserati, Klaus Busse, στην πορεία έγινε κάτι πραγματικά… Ιταλικό.

Δύο διάσημοι στη γειτονική χώρα ηθοποιοί, ο Alessandro Borghi και Matilda De Angelis, πήραν θέση και άρχισαν να εναλλάσσονται σε ρόλο τους, παρουσιάζοντας στην πορεία διάφορες αρετές της Grecale.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τις δυνατότητες συνδεσιμότητας, τους χώρους, το design και φυσικά τη δυναμική του μοντέλου. Τον 3λιτρο V6 Nettuno κινητήρα που εφοδιάζει δύο εκδόσεις και την τρίτη επιλογή, που ενσωματώνει έναν ήπια υβριδικό 4κύλινδρο.

Στην έκδοση Modena, ο V6 παράγει 325 PS και 450 Nm ροπής ενώ στην έκδοση Trofeo παράγει 523 PS/ 620 Nm. Αναφορικά με το ήπια υβριδικό σύστημα, αυτό θα ενσωματώνεται στη βασική έκδοση “GT” και απαρτίζεται από 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα, μίζα-γεννήτρια (BISG) αλλά και 48βολτη μπαταρία. Η απόδοση είναι στα 296 PS/450 Nm.

Αλλά μη σας τα λέμε εμείς, ας σας τα πουν οι πρωταγωνιστές αυτής της πρωτότυπης και ενδιαφέρουσας παρουσίασης από τη Maserati...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε όσα πρέπει να ξέρετε για τη Maserati Gracale, πατώντας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ