Η ιταλική βόλτα της Maserati Grecale με μηδαμινό καμουφλάζ

Maserati Grecale Italia

Βγαίνοντας για μια βόλτα στις πόλεις της Ιταλίας, το πρώτο SUV της Maserati δεν άφησε και πολλά για να αποκαλύψει στην επερχόμενη παγκόσμια πρεμιέρα του, στις 22 Μαρτίου 2022.

Η ίδια η Maserati δημιοσίευσε τις εικόνες της Grecale, η οποία έφερε μόνο κάποια αυτοκόλλητα που παρέπεμπαν σε καμουφλάζ και έγραφαν στις πόρτες τη φράση «Ciao. Είμαι η Maserati Grecale. Δεν μπορώ να σας πω πολλά περισσότερα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ιταλική φίρμα υποστηρίζει ότι η Grecale θα έχει τις αρετές ενός «καθημερινού» SUV, που σημαίνει ότι έχει δώσει έμφαση και στην πρακτικότητα και ευρυχωρία, ειδικά των πίσω επιβατών - και όχι μόνο στις επιδόσεις και τη σπορ οδική συμπεριφορά, που βρίσκονται στον πυρήνα της φιλοσοφίας και της ιστορίας της Maserati.

Κάνει λόγο, επίσης, για μία «εντυπωσιακή ακουστική εμπειρία», και αυτό ενδεχομένως να παραπέμπει στην πιθανότητα μιας έκδοσης με κινητήρα V6 twin-turbo, ή ακόμα και με V8. Το μόνο που η Maserati έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής είναι ότι η Grecale θα διαθέτει εξαρχής και υβριδική έκδοση, καθώς και στο μέλλον αμιγώς ηλεκτρική.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σπάνια ένα νέο μοντέλο, και μάλιστα τόσο σημαντικό για μια εταιρεία -όπως το πρώτο της SUV- έχει λάβει τόση δημοσιότητα, και έχει αποκαλυφθεί τόσο εκτεταμένα, όσο η Grecale. Έτσι, πλέον, το μόνο που απομένει είναι η αποκάλυψη των τεχνικών της στοιχείων στην επίσημή της παρουσίαση, σε λίγο περισσότερο από έναν μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ