Η εντυπωσιακή διαδικασία παραγωγής του Hyundai IONIQ 5

Hyundai Ioniq 5

H Hyundai επενδύει πολλά στην ηλεκτροκίνηση, με τον νέο της εκπρόσωπο στην κατηγορία να ακούει στο όνομα IONIQ 5.

Μάλιστα, η Hyundai δεν περιορίστηκε στα εντυπωσιακά video λανσαρίσματος όπως συνήθως συμβαίνει με τα νέα δημιουργήματα αλλά δημιούργησε ένα ιδιαιτέρως ενδιαφέρον video που μας δίνει πρόσβαση στη διαδικασία παραγωγής του! Δεν είναι κάτι που βλέπεις κάθε μέρα.

Οι Κορεάτες παρουσιάζουν βήμα-βήμα, τις αυτοματοποιημένες εργασίες, συνδυάζοντάς τες με ψηφιακά επεξεργασμένες επεξηγηματικές εικόνες, που δείχνουν πως ακριβώς στήνεται κάθε κομμάτι αυτού του μοντέλου.

Οι μπαταρίες, τα ηλεκτρικά συστήματα, η πλατφόρμα, το σασί, πως πραγματοποιούνται όλες οι εργασίες από ρομποτικά συστήματα αλλά και που επεμβαίνει το ανθρώπινο χέρι και ο οπτικός έλεγχος από ανθρώπινα μάτια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με το video να μας ταξιδεύει χρονικά από την πρώτη.. βίδα, μέχρι το τελικό αποτέλεσμα, τις δοκιμές στην αεροδυναμική σήραγγα αλλά και τις δοκιμές πρόσκρουσης. Να είστε σίγουροι, θα σας φανεί εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Περισσότερα στο παρακάτω video...

Με μήκος 4.635 mm, πλάτος 1.890 mm και ύψος 1.605 mm, καθώς και μεταξόνιο 3.000 mm, το IONIQ 5 προσφέρει πολύ υψηλά επίπεδα πρακτικότητας και κορυφαίους χώρους. Διατίθεται με πλήρη γκάμα εκδόσεων. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δύο μπαταριών, μιας 58 kWh και μιας 72,6 kWh, καθώς και δύο εκδόσεων κινητήρων. Είτε με πίσω κίνηση, είτε με τετρακίνηση. Όλες οι εκδόσεις προσφέρουν εξαιρετική αυτονομία και τελική ταχύτητα 185 km/h.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ