Η Hyundai αποκαλύπτει το εσωτερικό του IONIQ 5

Hyundai ioniq 5

Οι πρώτες φωτογραφίες από την καμπίνα του Hyundai HIONIQ 5 δόθηκαν στη δημοσιότητα λίγο πριν την Διαδικτυακή Παγκόσμια Πρεμιέρα του που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου

Το IONIQ 5 είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο που χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Electric-Global Modular Platform (E-GMP). Η νέα αυτή πλατφόρμα είναι κατασκευασμένη αποκλειστικά για ηλεκτρικά (EV) οχήματα και διαθέτει επίπεδη μπαταρία επιτρέποντας ένα ευρύχωρο και προσαρμόσιμο εσωτερικό με εξατομικευμένη δυνατότητα κινήσεων και άνεση για τους επιβάτες. Το νέο μοντέλο διαθέτει κυρίως φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και υφάσματα καθώς ο εσωτερικός σχεδιασμός αντικατοπτρίζει το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των καταναλωτών για ευημερία, φιλικά προς το περιβάλλον και βιώσιμα προϊόντα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
hyundai ioniq 5

Ο οδηγός και οι επιβάτες του IONIQ 5 μπορούν εύκολα να εισέλθουν και να εξέλθουν από την καμπίνα και από στις δύο πλευρές ακόμη και όταν αυτό είναι σταθμευμένο σε στενό σημείο, δεδομένου ότι το καινοτόμο επίπεδο δάπεδο επιτρέπει στην κεντρική κονσόλα να μετακινείται εμπρός και πίσω. Αυτό αποτελεί μια θεμελιώδη αλλαγή λειτουργίας της συμβατικής κεντρικής κονσόλας προσφέροντας μεγαλύτερη λειτουργικότητα από ένα στατικό κουτί αποθήκευσης. Το καινοτόμο "Universal Island" αντικαθιστά την κεντρική κονσόλα και γίνεται επίκεντρο εμπειρίας στην καμπίνα του IONIQ 5. Μια ακόμη καινοτομία του IONIQ 5 αποτελούν τα ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα καθίσματα στο εμπρός μέρος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ