Η απόλυτα παράλογη Porsche 718 Cayman GT4 RS

Porsche 718 Cayman GT4 RS

Όταν ένα brand χρησιμοποιεί τη λέξη «παράλογη» για να περιγράψει ένα δημιούργημά του, δεν θέλει πολύ για να καταλάβεις πως έχεις να κάνεις με κάτι πέρα από τις νόρμες, με κάτι σχεδόν εξωπραγματικό.

Αυτή είναι η νέα Porsche 718 Cayman GT4 RS που αποκαλύφθηκε πρόσφατα και αποτελεί την πιο hardcore εκδοχή του εν λόγω μοντέλου. Ένα αυτοκίνητο φτιαγμένο για να εντυπωσιάζει, να συγκλονίζει με τις επιδόσεις του, τη χαμηλού βάρους κατασκευή του αμαξώματος, τις πολύ μελετημένες ρυθμίσεις για κορυφαία οδική συμπεριφορά, τις προηγμένες αεροδυναμικές λύσεις και τον μοναδικό του ήχο.

Ένα μοντέλο που έκανε εξαντλητικές δοκιμές στην «Πράσινη Κόλαση», το θρυλικό Νίρμπουργκρινγκ, όπου ήταν κατά 23 ολόκληρα δευτερόλεπτα ταχύτερο από την «απλή»718 Cayman GT4.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα θηρίο που στην «καρδιά» του έχει έναν ατμοσφαιρικό, εξακύλινδρο boxer κινητήρα που αποδίδει 500 ίππους (368 kW) και έχει μέγιστη ροπή στρέψης 450 Nm, ενώ το διπλού συμπλέκτη κιβώτιο PDK, με την κοντή κλιμάκωση, συμβάλει στις εντυπωσιακές επιδόσεις.

Η 718 Cayman GT4 RS επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα στα 315 χλμ./ώρα. Αρετές που αναδεικνύονται στο παρακάτω video, όπου η Porsche 718 Cayman GT4 RS αποδεικνύεται απόλαυση τόσο για τα μάτια, όσο και για τα ώρα.

Περισσότερα, πατώντας play...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ