Έκαναν BMW 20 ετών να μοιάζει με καινούργια (video)

bmw m5 καθαρισμός

Πώς μπορείς να μετατρέψεις ένα αυτοκίνητο 20ετίας σε…καινούργιο; Μια εταιρεία από την Αμερική έχει τη λύση.

To πεδίο δράσης της συγκεκριμένης εταιρείας καθαρισμού αυτοκινήτου ήταν μια BMW M5 του 1998. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι ίδιοι, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ζήτησε να του επιστρέψουν το αυτοκίνητο όπως ακριβώς το παρέλαβε από την αντιπροσωπεία. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, αρχικά έγινε καθαρισμός του κινητήρα και του κάτω μέρους με ψεκασμό ψυχρού υγρού κάτι που απομάκρυνε οτιδήποτε περιττό υπήρχε πάνω στις μεταλλικές επιφάνειες.

Κατόπιν, ακολούθησε προσεκτικός καθαρισμός του σαλονιού και διάφορων λεπτομερειών, διαδικασία κατά την οποία όλα τα υλικά-σχεδόν-επανήλθαν σε κατάσταση βιτρίνας. Φυσικά, από αυτή την ολοκληρωτική «αναγέννηση» του αυτοκινήτου δε θα μπορούσε να απουσιάζει η αναζωογόνηση του χρώματος, η οποία απαίτησε τη χρήση πολλών χημικών και πολλά στάδια τριβής με ειδικά εργαλεία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι πραγματικά εντυπωσιακό και η BMW M5 δείχνει σαν να βγήκε μόλις από τη γραμμή παραγωγής και όχι ως ένα αυτοκίνητο που έχει διανύσει 20 χρόνια στους δρόμους.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως η 20χρονη BMW απέκτησε μια δεύτερη νιότη.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθήστε το carandmotor.gr για να μαθαίνετε όλα τα ΝΕΑ για το αυτοκίνητο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ