Το ανανεωμένο Citroen C5 Aircross εν δράσει

Citroen C5 Aircross

Η Citroen προχώρησε σε ουσιαστική ανανέωση του C5 Aircross, του δημοφιλούς SUV της που έχει κερδίσει το κοινό, τόσο στην ευρωπαϊκή αγορά γενικότερα όσο και στην ελληνική ειδικότερα!

Παρότι δεν άλλαξε άρδην το σχεδιαστικό του DNA, η αναβάθμιση είναι εμφανής και εστιάζεται στο νέο, ανεξάρτητο λογότυπο της μάρκας που αποσπάται από τα φώτα ημέρας, στη νέα φωτεινή υπογραφή των LED φωτιστικών σωμάτων εμπρός και πίσω, τις νέες ζάντες 18’’ και τα glossy black καλύμματα των καθρεφτών.

Στη καμπίνα έχουμε ανασχεδίαση των χειριστηρίων με νέο, κομψό και υψηλής τεχνολογίας e-Toggle επιλογέα, ένα νέο κουμπί επιλογής προγράμματος οδήγησης που ενσωματώνει τη λειτουργία Grip Control και, στις plug-in-υβριδικές εκδόσεις, τις τρεις επιπλέον επιλογές (Electric, Hybrid ή Sport).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα τα νέα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Citroen C5 Aircross, παρουσιάζονται σε video λανσαρίσματος του μοντέλου. Εντός 80 δευτερολέπτων, τονίζονται όλες οι αισθητικές αναβαθμίσεις αλλά και η αυξημένη άνεση του γεμάτου τεχνολογικά εσωτερικού.

Δείτε το ανανεωμένο γαλλικό SUV που θα έρθει στην Ελλάδα το τέταρτο τρίμηνο του έτους, στο video που ακολουθεί...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ