Lotus: Ετοιμάζεται για ολική επαναφορά

Νέα Lotus Emira 2021

Η χρονιά που φεύγει αποτέλεσε ένα νέο ξεκίνημα για τη Lotus Cars, που γύρισε σελίδα και ατενίζει με αισιοδοξία και φιλοδοξία το μέλλον.

Η βρετανική μάρκα συγκέντρωσε όλα όσα έκανε μέσα στο 2021 σε ένα video. Το video είναι σύντομο, όσα έκανε όμως δεν ήταν και λίγα. Και παρουσιάζονται με συναρπαστικό τρόπο.

Από το λανσάρισμα των αποχαιρετιστήριων εκδόσεων των Lotus Elise και Exige, μέχρι την αποκάλυψη του πιο ολοκληρωμένου αυτοκινήτου στην ιστορία του brand – της Emira. Μία αποκάλυψη που έγινε σε μία εντυπωσιακή παρουσίαση την οποία ούτε η κλασική βρετανική κακοκαιρία δεν κατάφερε να χαλάσει.

Το μοντέλο αυτό κλέβει την παράσταση, βγαίνει στην πίστα, προσφέρει θέαμα, με τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 και πρεσβευτή της Lotus, τον Jenson Button.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Βρετανός έδωσε το παρών και στο μεγάλο περίπτερο της μάρκας στο Goodwood Festival of Speed, εκεί όπου η Emira έκλεψε την παράσταση. Εκεί παρέλασαν και θρυλικά μοντέλα της Lotus ενώ πέρασε και σειρά από celebrities.

Επιπρόσθετα, παρουσιάζεται η μεγάλη επένδυση σε νέες εγκαταστάσεις αλλά και το πλάνο δοκιμών και εξέλιξης της ηλεκτρικής Evija η οποία κάνει βόλτες εντός και εκτός πίστας.

Και η ιστορία δεν τελειώνει εκεί αφού αποκαλύπτει και την εμπλοκή της Lotus σε άλλους τομείς, όπως η ποδηλασία, καθώς και τα εντυπωσιακά μοντέλα που έρχονται τα επόμενα χρόνια.

Περισσότερα στο video...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ