Volvo: 9 διαφορετικά μοντέλα με ιδιαίτερα χαμηλό ή μηδενικό εταιρικό φόρο

Volvo XC40 1

Η Volvo διαθέτει 9 μοντέλα plug-in hybrid και αμιγώς ηλεκτρικά που προσφέρουν εκτεταμένη ηλεκτρική αυτονομία με μηδενική κατανάλωση καυσίμου, αλλά και ιδιαίτερα χαμηλό ή μηδενικό φόρο χρήσης.

Η Volvo είναι από τους πρωτεργάτες της ηλεκτροκίνησης και όλα της μοντέλα διαθέτουν εξηλεκτρισμένες εκδόσεις που εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες, εταιρικές ή μη. Ταυτόχρονα όμως, η συνεχή αναβάθμιση της σειράς μοντέλων Recharge και η διαρκής επέκτασή της αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, μεταφράζεται στον πιο ολοκληρωμένο τρόπο φροντίδας των εταιρικών πελατών.

Η εγχώρια αντιπροσωπεία έχει δημιουργήσει ένα σύνολο προτάσεων με μοντέλα που ταιριάζουν στους εταιρικούς χρήστες. Η λίστα των μοντέλων περιλαμβάνει τα αμιγώς ηλεκτρικά C40 Recharge και XC40 Recharge, το αναβαθμισμένο XC60 Recharge, καθώς και τα εξελιγμένα μοντέλα των σειρών 60 και 90 που διαθέτουν το νέο ισχυρότερο plug-in hybrid σύστημα κίνησης. Τα τελευταία μάλιστα προσφέρουν σημαντική αύξηση της ηλεκτρικής αυτονομίας, για καθημερινές μετακινήσεις με μηδενική κατανάλωση καυσίμου και εκπομπών ρύπων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Volvo C40 2

Ενημερωτικά, τα μοντέλα Volvo Recharge αποτελούν ιδιαίτερα ορθολογικές προτάσεις για τους εταιρικούς πελάτες, οι οποίοι έχουν το προνόμιο να απολαμβάνουν μηδενικό ή πολύ χαμηλό φόρο για παροχή σε είδος (Benefit in Kind). Στις εταιρικές προτάσεις για μηδενικό φόρο χρήσης συμπεριλαμβάνονται τόσο τα XC40 Recharge T4 και T5, το αμιγώς ηλεκτρικό XC40 Recharge P6 όσο και το V60 Recharge T6.

Volvo C40 Recharge Pure Electric P8 AWD

Το πρώτο Volvo που σχεδιάστηκε εξαρχής ως αποκλειστικά ηλεκτρικό είναι το Sport Activity Coupe C40. Στην έκδοση με τους δύο ηλεκτροκινητήρες, το C40 Recharge αποδίδει 408 ίππους και χρειάζεται μόλις 4,7 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα, ενώ μπορεί να διανύσει σχεδόν 450 χλμ. με μία φόρτιση (έως 578 χλμ. σε αστικές συνθήκες).

Volvo C40 Recharge Pure Electric P6

Ο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας των 231 ίππων μεταδίδει την κίνηση στους εμπρός τροχούς κι εξασφαλίζει δυναμικές επιδόσεις. Η αυτονομία υπερβαίνει τα 430 χλμ. και μπορεί να ξεπεράσει τα 600 χλμ. σε συνθήκες πόλης, ενώ υπάρχει δυνατότητα ταχυφόρτισης της μπαταρίας από το 10% έως το 80% σε μόλις 32 λεπτά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Volvo XC40 2

Volvo XC40 Recharge Pure Electric P8 AWD

Οι δύο πανίσχυροι ηλεκτροκινητήρες, ένας σε κάθε άξονα, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού SUV της Volvo προσφέρουν εντυπωσιακή επιτάχυνση. Η αυτονομία υπερβαίνει τα 400 χλμ., ενώ για την ταχεία φόρτιση της μπαταρίας έως το 80% αρκούν μόνο 33 λεπτά.

Volvo XC40 Recharge Pure Electric P6

Το αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης του XC40 περιλαμβάνει εδώ έναν ηλεκτροκινητήρα που τροφοδοτεί τους εμπρός τροχούς με 231 ίππους. Η λειτουργία One Pedal Drive προσφέρει άνετη οδήγηση στην πόλη, διευρύνοντας συγχρόνως την ήδη μεγάλη αυτονομία. Έξτρα πλεονέκτημα για τους εταιρικούς πελάτες, ο μηδενικός φόρος χρήσης.

Volvo XC40 3
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Volvo XC40 Recharge Plug-in Hybrid T5

Στην κορυφαία plug-in υβριδική του έκδοση, το compact SUV συνδυάζει έναν αποδοτικό 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα, με συνδυαστική απόδοση 262 ίππων και ροπή 425 Nm. Χάρη στο αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη οι αλλαγές ταχυτήτων γίνονται παιχνίδι, μετατρέποντας την οδήγηση σε απολαυστική και οικονομική.

Volvo XC40 Recharge Plug-in Hybrid T4

Με 211 ίππους και μηδενικό φόρο χρήσης ακόμη και στις κορυφαίες εκδόσεις εξοπλισμού του, το XC40 Recharge Plug-in Hybrid T4 είναι ο ιδανικός συνδυασμός απόδοσης και οικονομίας. Όσοι επιθυμούν την απόλυτη έκφραση διακριτικής πολυτελείας θα πρέπει να καταφύγουν στην έκδοση Inscription. Για δυναμική σπορ εμφάνιση και αίσθηση, υπάρχει η έκδοση R-Design.

Volvo V60

Volvo V60 Recharge Plug-in Hybrid T6 AWD

Το στέισον στην καλύτερη εκδοχή του. Σπορ, πρακτικό και κομψό, το V60 Recharge είναι απολαυστικό στην οδήγηση, με νέο εξελιγμένο plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης 350 ίππων. Η αυξημένη δυνατότητα κάλυψης των τυπικών ημερήσιων μετακινήσεων μόνο με τη χρήση του ηλεκτροκινητήρα και η τετρακίνηση ολοκληρώνουν ένα βιώσιμο και πλήρες αυτοκίνητο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Volvo S60 Recharge Plug-in Hybrid T8 AWD

Ο ορισμός του σπορ σεντάν, με συναρπαστικές επιδόσεις, αλλά και πρωτόγνωρη δυνατότητα οικονομικής και βιώσιμης χρήσης. Το νέο, κορυφαίο plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης Τ8 είναι πανίσχυρο, έξυπνο και οικονομικό. Με μία φόρτιση, ο οδηγός του S60 Recharge μπορεί πλέον να καλύψει έως και 91 χλμ. αποκλειστικά με τη χρήση ρεύματος.

Volvo S60

Volvo S90 Recharge Plug-in Hybrid T8 AWD

Το S90 Recharge με το νέο plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης προσφέρει δυνατότητα καθημερινής χρήσης μόνο με ηλεκτρική ενέργεια. Το σύστημα infotainment με ενσωματωμένες εφαρμογές και υπηρεσίες Google παρέχει κορυφαία συνδεσιμότητα και ψυχαγωγία, ενώ ο προηγμένος καθαρισμός αέρα κρατάει εκτός καμπίνας το 95% των επιβλαβών μικροσωματιδίων PM2,5.

Volvo XC60 Recharge Plug-in Hybrid T6 AWD

Το νέο plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης και η μεγαλύτερη μπαταρία αναβαθμίζουν την ισχύ και την αυτονομία του XC60 Recharge. Η δυνατότητα κάλυψης σχεδόν 80 χλμ. μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα το καθιστά ένα «part time» ηλεκτρικό όχημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Volvo XC60

Volvo XC60 Recharge Plug-in Hybrid T8 AWD

Το ανανεωμένο bestseller της Volvo είναι η απόλυτη πρόταση στα μεσαία premium SUV. Ως Τ8, εξοπλίζεται με το πιο ισχυρό σύστημα κίνησης που εφοδίασε ποτέ ένα Volvo, με απόδοση 456 ίππων και μεγάλη αύξηση στην αυτονομία. Με το One Pedal Drive μεγιστοποιείτε την εμβέλεια και απολαμβάνετε μοναδικά εύκολη οδήγηση.

Volvo XC90 Recharge Plug-in Hybrid T8 AWD

Το κορυφαίο SUV της σουηδικής εταιρείας προσφέρει πλέον αυξημένη ηλεκτρική αυτονομία. Η μεγαλύτερη μπαταρία και ο πιο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας καθιστούν το XC90 πιο βιώσιμο και ισχυρό από ποτέ. Μοναδικός συνδυασμός διακριτικότητας και επιβλητικής εμφάνισης, με σκανδιναβική πολυτέλεια και θέσεις για 7 επιβάτες.

Volvo XC90
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα Plug-in Hybrid και αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της Volvo έχουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, επωφελούνται ελεύθερης πρόσβασης στον Δακτύλιο και εξαιρούνται από τα δημόσια τέλη στάθμευσης για 2 χρόνια, με τα αμιγώς ηλεκτρικά να έχουν και μείωση φορολογίας ως εταιρικά. Επιπλέον, καλύπτονται με εγγύηση για πέντε χρόνια ή 100.000 χλμ., με αυτήν της μπαταρίας να φτάνει τα οκτώ χρόνια ή 160.000 χλμ., ενώ παρέχεται και πέντε χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια Volvo Assistance.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ