Φροντίδα για το αυτοκίνητο πριν τις διακοπές -Service εύκολα, γρήγορα και με χαμηλό κόστος

Καλοκαιρινή φροντίδα αυτοκινήτου -επίσημες προσφορές service

Η πιο ευχάριστη περίοδος του χρόνου, οι καλοκαιρινές διακοπές, βρίσκονται πλέον πολύ κοντά και η συντήρηση του αυτοκινήτου μας θα παίξει τον δικό της ρόλο στο να τις απολαύσουμε στο μέγιστο δυνατό.

Στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς προσφέρουν οι καλοκαιρινές διακοπές για όλους εκείνους που θα επιλέξουν να περάσουν την άδεια τους σε κάποια παραλία ή βουνό της ελληνικής επικράτειας. Το μόνο που δεν μπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί μας είναι το αυτοκίνητό που θα χρησιμοποιήσουμε για να ταξιδέψουμε, το οποίο και θα πρέπει να είναι σε άψογη κατάσταση για να αντιμετωπίσει με επιτυχία το δύσκολο έργο που έχει να φέρει εις πέρας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αυτοκίνητο θα πρέπει να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει χωρίς πρόβλημα τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού, τις έντονες αυξομειώσεις της θερμοκρασίας αλλά και των κλίσεων των δρόμων (γιατί θα περάσουμε και από βουνά), ενώ θα τα κάνει αυτά φορτωμένο κοντά στο όριό του.

Ο μόνος τρόπος για να σιγουρέψουμε ότι το αυτοκίνητό μας δεν θα μας «προδώσει» κατά τη διάρκεια των διακοπών είναι να πραγματοποιήσουμε έναν έλεγχο και την απαραίτητη προβλεπόμενη συντήρηση, ακόμη και αν το επόμενο προγραμματισμένο σέρβις απέχει σε χιλιόμετρα και χρόνο και θα μπορούσε να γίνει μετά τις διακοπές.

Ο έλεγχος και η περιοδική συντήρηση του αυτοκινήτου πριν από τις διακοπές είναι ακόμη πιο αναγκαία για παλιότερα αυτοκίνητα που έχουν ξεπεράσει σε ηλικία τα 4-5 χρόνια, ενώ σίγουρα η επίσκεψη σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και η αντικατάσταση των αναλώσιμων (για παράδειγμα λιπαντικό κινητήρα και φίλτρο λαδιού) θα προσφέρει έξτρα ηρεμία μυαλού στον οδηγό του αυτοκινήτου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το δικό τους ρόλο στην κατάσταση που βρίσκεται το αυτοκίνητο παίζουν και τα προϊόντα περιοδικής φροντίδας αυτοκινήτου που μπορούν προστατέψουν το αμάξωμα από τις «κακουχίες» του καλοκαιριού.

Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις συνήθεις των Ελλήνων οδηγών που συνήθως παίρνουν μαζί τους το αυτοκίνητο όταν κινούνται εντός της χώρας το καλοκαίρι, οι ελληνικές αντιπροσωπείες έχουν φροντίσει για την ανάγκη της έγκαιρης συντήρησης των μοντέλων τους με την δημιουργία ειδικών πακέτων service σε προνομιακές τιμές. Δείτε τα πιο σημαντικά από αυτά και επιλέξτε φυσικά σύμφωνα με την μάρκα που οδηγείτε.

Mercedes-Benz After Sales: Το «αστέρι» σου στα καλύτερα χέρια

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι υπηρεσίες μετά την πώληση αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ιδιοκτησίας ενός αυτοκινήτου, με τη Mercedes-Benz να ηγείται και να πρωτοπορεί σε αυτόν τον τομέα. 

Μάθετε περισσότερα εδώ

Peugeot: Service σε προνομιακή τιμή και δώρο η οδική βοήθεια

Την ευκαιρία να διατηρήσουν οι οδηγοί σε άριστη κατάσταση το Peugeot παλαιότερων ετών που έχουν στην κατοχή τους δίνει η αντιπροσωπεία της Peugeot και αυτό το καλοκαίρι. 

Μάθετε περισσότερα εδώ

Renault: Δωρεάν τεχνικός έλεγχος και συντήρηση αυτοκινήτου από 74 ευρώ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι διακοπές βρίσκονται προ των πυλών και η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault προσέχει τους ιδιοκτήτες των μοντέλων της με δωρεάν τεχνικό έλεγχο και service από 74 ευρώ.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Toyota: Φρόντισε το αυτοκίνητό σου με τα κορυφαία προϊόντα της αγοράς

Γνωστή για τις κορυφαίες υπηρεσίες After Sales, η Toyota προσφέρει νέα προϊόντα περιποίησης που διασφαλίζουν ότι τα αυτοκίνητά της θα είναι πάντα λαμπερά και θα μοιάζουν σαν καινούργια.

Μάθετε περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ