Mercedes-Benz After Sales: Το «αστέρι» σου στα καλύτερα χέρια

Mercedes-Benz C-Class

Οι υπηρεσίες μετά την πώληση αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ιδιοκτησίας ενός αυτοκινήτου, με τη Mercedes-Benz να ηγείται και να πρωτοπορεί σε αυτόν τον τομέα.

Η γερμανική εταιρεία φημίζεται για την ποιότητα των μοντέλων της και το κύρος που αποπνέουν, ενώ χάρη και στις after sales υπηρεσίες, ο premium χαρακτήρας τους υποστηρίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και εμπνέει σιγουριά στον ιδιοκτήτη για την επιλογή του.

Mercedes Me
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διαρκής έρευνα και εξέλιξη των τεχνολογιών, των αυτοκινήτων και των υπηρεσιών είναι βαθιά ριζωμένη στο DNA της Mercedes-Benz. Σε συνδυασμό μάλιστα και με την σύγχρονη τάση που θέλει ψηφιοποίηση των πάντων, η γερμανική εταιρεία επενδύει όλο και περισσότερο σε ανέπαφες ψηφιακές υπηρεσίες και εξατομικευμένες προτάσεις. Έτσι λοιπόν, με την είσοδο στην οικογένεια της Mercedes-Benz, ο ιδιοκτήτης ενός νέου μοντέλου απολαμβάνει μοναδικές και πρωτοποριακές after sales υπηρεσίες.

MBUX

Πέρα όμως από την φυσική επαφή και σχέση με τους ανθρώπουςτου Συνεργείου, ένα πολύ σημαντικό εργαλείο-κλειδί στη ζωή του οδηγού με το αυτοκίνητο και τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Mercedes-Benz, είναι η οικογένεια εφαρμογών Mercedes Me για smartphone.

Το Mercedes me Service App ανήκει στη νέα γενιά εφαρμογών της γερμανικής εταιρείας. Το ψηφιακό οικοσύστημα Mercedes me διαθέτει σημαντικές λειτουργίες που διευκολύνουν τον ιδιοκτήτη όπως για παράδειγμα το Mercedes me Connect, το οποίο του δίνει τη δυνατότητα να ελέγχει τη Mercedes του από απόσταση, να την κλειδώνει, να κλείνει τα παράθυρα ή την ηλιοροφή. Αντίστοιχα η εφαρμογή Mercedes me Service είναι ο ψηφιακός βοηθός για ζητήματα που αφορύν στη συντήρηση του οχήματος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Mercedes me new

Με το Mercedes me Service App μπορείτε με λίγα κλικ να πραγματοποιήσετε online ραντεβού κράτησης δίνοντας τη δυνατότητα στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της προτίμησής σας να προετοιμαστεί έγκαιρα εξασφαλίζοντας διαθεσιμότητα στα ανταλλακτικά και προγραμματίζοντας αποτελεσματικά τη ροή των εργασιών.

Το σημαντικότερο όμως πλεονέκτημα της εφαρμογής είναι τα μηνύματα που στέλνει το Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο σε πιθανές ελλείψεις ή φθορές αναλωσίμων. Με την ενεργοποίηση της δωρεάν υπηρεσίας Τηλεδιάγνωσης το αυτοκίνητο στέλνει έγκαιρα ειδοποίηση στο Συνεργείο του για αναγνώριση αναγκών, π.χ. φθοράς στα τακάκια και αυτό με τη σειρά του κοινοποιεί το πρόβλημα στο ιδιοκτήτη μαζί με την προτεινόμενη λύση και το κόστος. Η προνοητικότητα αυτή δίνει μία αίσθηση ασφάλειας στον οδηγό και τη σιγουριά ότι δεν θα βρεθεί εύκολα σε δυσάρεστη κατάσταση. Παράλληλα, σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποια προειδοποιητική ένδειξη στο ταμπλό, η εφαρμογή αναλαμβάνει την επεξήγηση της και προτείνει τρόπους αντιμετώπισής της, ενώ μπορεί να πραγματοποιήσει και κλήση έκτακτης ανάγκης για επαγγελματική βοήθεια και υποστήριξη από τους ειδικούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Mercedes-Benz Mercedes me 4

Το επίσημο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Mercedes-Benz είναι το μόνο που μπορεί να διατηρήσει την λάμψη του «αστεριού» σας, καθώς έτσι έχετε πρόσβαση σε γνήσια ανταλλακτικά και νέα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών του κατασκευαστή.

Η πραγματοποίηση της περιοδικής συντήρησης μιας Mercedes-Benz είναι μια απλή και εύκολη διαδικασία για τον ιδιοκτήτη που έχει κατεβάσει την εφαρμογή Mercedes me. Με αυτή μπορεί να κλειστεί online το ραντεβού οποιαδήποτε μέρα και ώρα της εβδομάδας, με τους ειδικούς να γνωρίζουν από πριν τι πρέπει να ελέγξουν και τι χρειάζεται αντικατάσταση. Μην ξεχνάτε, το αυτοκίνητο βρίσκεται δικτυωμένο στο οικοσύστημα της εφαρμογής και η «υγεία» του είναι υπό συνεχή παρακολούθηση.

Mercedes-Benz GLC
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι παροχές που προσφέρει το εξουσιοδοτημένο δίκτυο είναι σχεδιασμένες για να βρίσκονται και να εξυπηρετούν τις πραγματικές ανάγκες του πελάτη. Η υπηρεσία Mobilo -δωρεάν με μόνη προϋπόθεση την τακτική συντήρηση στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο-, θα φροντίσει να είστε πάντα σε κίνηση και να φτάσετε ατσαλάκωτος στον προορισμό σας, ενώ σε περίπτωση ατυχήματος μπορεί να πραγματοποιηθεί δήλωση της ζημιάς online και να αναλάβει το εξουσιοδοτημένο συνεργείο όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται.

Παράλληλα, ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου ο εξουσιοδοτημένος επισκευαστής θα σας προτείνει προπληρωμένα ραντεβού πραγματοποίησης της περιοδικής συντήρησης, θα προσφέρει έκπτωση 38% σε ανταλλακτικά και εργασίες για οχήματα άνω των 6 ετών, ενώ διατίθεται και μια σειρά οικονομικότερων γνήσιων ανταλλακτικών Star Parts ανάλογα με την ηλικία και τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει η Mercedes-Benz σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ