Ποιες μάρκες αυτοκινήτων δίνουν μεγάλες εγγυήσεις;

Ford Puma

Η επιλογή του καινούριου μας αυτοκινήτου βασίζεται σε διάφορους λόγους, υποκειμενικούς και χειροπιαστούς, και πολλές φορές ξεχνάμε την σημαντικότητα των after sales υπηρεσιών.

Αναντίλεκτα, ο υποψήφιος αγοραστής θα προχωρήσει στην δαπάνη ενός χρηματικού ποσού για να πάρει το μοντέλο που του αρέσει σχεδιαστικά και καλύπτει τις ανάγκες του. Πολλές φορές, η έρευνα αγοράς από τον υποψήφιο πελάτη σταματά σε αυτό το σημείο και δεν ψάχνει να μάθει στοιχεία όπως η συχνότητα και το κόστος της περιοδικής συντήρησης, καθώς και την εγγύηση με την οποία καλύπτεται η επιλογή του.

Ford Puma 2021
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ford για παράδειγμα, προσφέρει στάνταρ 2 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης αλλά η εγχώρια αντιπροσωπεία προσφέρουν δωρεάν την επέκτασή της μέσω του προγράμματος Ford Protect για έως 6 επιπλέον χρόνια ή 200.000 χλμ. (όποιο από τα δύο έρθει πρώτο). Το συγκεκριμένο πρόγραμμα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης διαθέτει έξι επιλογές που ξεκινούν από τα πέντε συνολικά έτη ή τα 100.000 χλμ. και φτάνουν μέχρι τα οκτώ συνολικά έτη ή τα 200.000 χλμ.. Ακόμα, η μπαταρία των ήπια υβριδικών, των επαναφορτιζόμενων υβριδικών και των ηλεκτρικών μοντέλων της φίρμας, καλύπτεται από 8 χρόνια ή 160.000 χλμ. εγγύηση.

Peugeot 2008 GT 2021

Και στην περίπτωση της Peugeot, η βασική εργοστασιακή εγγύηση είναι 2ετής. Προσφέρει όμως δωρεάν τo προωθητικό πρόγραμμα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης στα πέντε χρόνια, σε όλη την γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια αποτελεί συνέχεια της ήδη υπάρχουσας διετούς εγγύησης του κατασκευαστή Automobiles Peugeot, και διέπεται από τους ίδιους όρους και παρέχει τις ίδιες καλύψεις καθόλη την διάρκεια των 5ετίας. Επιπλέον, η μπαταρία των επαναφορτιζόμενων υβριδικών και των ηλεκτρικών μοντέλων της μάρκας, καλύπτεται από 8 χρόνια ή 160.000 χλμ. εγγύηση.

Toyota C-HR Hybrid 2021

Η Toyota ήταν η πρώτη εταιρεία στην χώρα που προσέφερε 6 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης για τα μηχανικά μέρη των μοντέλων της. Πιο αναλυτικά, όλα τα μοντέλα της Toyota καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση έξι ετών ή 180.000 χλμ. (όποιο επέλθει πρώτο), ανεξαρτήτως της τεχνολογίας του (συμβατικό, υβριδικό και plug-in hybrid). Μάλιστα στην περίπτωση των υβριδικών και των επαναφορτιζόμενων υβριδικών, η Toyota καλύπτει με εργοστασιακή εγγύηση την μπαταρία για έως και 11 χρόνια.

Διαβαστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ