Τα νέα μοντέλα της Honda που έρχονται το 2023

Honda CR-V

Η Honda επιφυλάσσει για τη νέα χρονιά την παρουσίαση τριών SUV: του νέου ZR-V, της νέας γενιάς του CR-V και ενός ολοκαίνουριου ηλεκτρικού. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Ξεκινώντας από τη νέα γενιά του δημοφιλούς στην Ευρώπη CR-V, το ιαπωνικό SUV θα έρθει στην Ευρώπη μέσα στο 2023, λίγους μήνες μετά το ντεμπούτο του στη Βόρεια Αμερική. Από την πρώτη ματιά γίνεται εμφανές ότι αυτό υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική «γλώσσα» που η Honda εισήγαγε με το HR-V, ενώ κάτω από το αμάξωμα κρύβει και σημαντικές τεχνολογικές αναβαθμίσεις.

Σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, όμως, όπου διατίθεται και αποκλειστικά με κινητήρα εσωτερικής καύσης, το νέο CR-V θα διατίθεται στην Ευρώπη μόνο σε υβριδικές εκδόσεις - στην επαναφορτιζόμενη HEV και στην plug-in υβριδική PHEV.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Honda ZR-V, τώρα, θα είναι ένα επίσης υβριδικό που θα τοποθετηθεί μεταξύ του HR-V και του CR-V, για να αντιμετωπίσει στη δημοφιλή κατηγορία των C-SUV αυτοκίνητα όπως το Nissan Qashqai και το Peugeot 3008 - καθώς θα έχει μήκος 4,45 μέτρων.

Το ZR-V, ένα ολοκαίνουριο μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας, θα διατίθεται -όπως και τα άλλα SUV της Honda στην Ευρώπη- μόνο με αυτοφορτιζόμενες υβριδικές μονάδες ισχύος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και περνάμε στο νέο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο που επιφυλάσσουν οι Ιάπωνες για την Ευρώπη: στο νέο Honda e:Ny1. Πρόκειται για ένα μοντέλο τεράστιου ενδιαφέροντος και για την ελληνική αγορά, καθώς θα είναι ένα καινούριο ηλεκτρικό της κατηγορίας των συμπαγών B-SUV, δηλαδή θα έρθει αντιμέτωπο με τα Peugeot e-2008, Opel Mokka-e και Hyundai Kona Electric.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Honda e:Ny1 θα γίνει, κατά συνέπεια, το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της εταιρείας στην Ευρώπη, μετά το citycar Honda e. Βάσει των πρώτων ανεπίσημων φωτογραφιών, το e:Ny1 θα υιοθετήσει τη σχεδιαστική ταυτότητα του αντίστοιχου υβριδικού B-SUV της εταιρείας, HR-V - και θα γίνει κομβικό για την εμπορική ανάπτυξη της Honda στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ