Ποια είναι τα καλύτερα ελαστικά για το αυτοκίνητό σου -Το απόλυτο τεστ (Video)

Audi RS wheel

Δείτε μια αναλυτική δοκιμή, σε πολλαπλές και διαφορετικές συνθήκες, των κορυφαίων υψηλής πρόσφυσης ελαστικών της αγοράς - και αποφασίστε βάσει των δικών σας προτεραιοτήτων.

Τα υψηλής απόδοσης ελαστικά βγάζουν στην επιφάνεια τις καλύτερες δυνατότητες ενός σπορ αυτοκινήτου, όμως κοστίζουν αρκετά. Έτσι, καλό είναι πριν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα σετ να κάνετε μια αναλυτική έρευνα ώστε να διαπιστώσετε ποιο ταιριάζει ακριβώς στις δικές σας ανάγκες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κανάλι Tyre Reviews του YouTube παρέχει τις απαντήσεις στο παρακάτω video, όπου δοκιμάζει έξι διαφορετικά υψηλής απόδοσης θερινά ελαστικά. Πρόκειται για τα Bridgestone Potenza Sport, Continental PremiumContact 7, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6, Hankook Ventus S1 evo 3, Michelin Pilot Sport 5 και Yokohama Advan Sport V107.

Σε αυτή την εκλεκτή ομάδα των ελαστικών επιδόσεων θα πρέπει να προστεθεί και η Pirelli, αλλά το νέο της Pirelli P Zero πρόκειται να παρουσιαστεί το προσεχές διάστημα - και η ομάδα του Tyre Reviews εξήγησε ότι μπορούσε να κάνει τη δοκιμή της με έως έξι σετ ελαστικών.

Η δοκιμή αυτή καταλήγει στο συμπέρασμα πως και τα έξι ελαστικά επιδόσεων που δοκιμάζει εξασφαλίζουν κορυφαία απόδοση, και πως εντέλει ο νικητής είναι εκείνος που ταιριάζει καλύτερα στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε αγοραστή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τους ειδικούς του καναλιού Tyre Reviews το Goodyear είναι το πιο ολοκληρωμένο ελαστικό, και το Yokohama το λιγότερο από τα έξι. Όμως, η συγκεκριμένη δοκιμή ανέλυσε όλες τις παραμέτρους απόδοσης καθενός από τα έξι ελαστικά, ώστε να βοηθήσει στην επιλογή εκείνου που θα παρέχει αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για τις δικές σας εξειδικευμένες ανάγκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ