Μέχρι τέλη Μαϊου η απόσυρση Opel -Όφελος έως 3.500 ευρώ

Opel Ανταλλαγή και Απόσυρση προωθητικό πρόγραμμα

Η Opel κάνει πιο εύκολη την απόκτηση ενός μοντέλου της και συνεχίζει να προσφέρει στο κοινό το προνομιακό προωθητικό πρόγραμμα απόσυρσης και ανταλλαγής, το οποίο και θα παραμείνει σε ισχύ έως το τέλος Μαΐου

Σημαντικά είναι τα οφέλη του προγράμματος «Απόσυρση και Ανταλλαγή Opel» που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία της γερμανικής εταιρείας με την προωθητική ενέργεια να έχει στεφθεί μέχρι στιγμής από επιτυχία και γι' αυτό τον λόγο να συνεχίζεται μέχρι και το τέλος του Μαΐου.

Το πρόγραμμα «Απόσυρση και Ανταλλαγή Opel» δίνει τη λύση στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων όλων των μαρκών, των οποίων το κόστος χρήσης και συντήρησης είναι υψηλότερο ακόμη και σε σχέση με την εμπορική τους αξία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσω του προγράμματος, η Opel προσφέρει μεγαλύτερη αξία σε αυτά τα παλαιά οχήματα και καλεί τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν μια έκθεση Opel, προκειμένου να λάβουν το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς για το μεταχειρισμένο τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όφελος αυτό μπορεί να φτάσει έως και τα 3.500 ευρώ, ανάλογα με το καινούργιο μοντέλο Opel που θα επιλεγεί.

Opel Crossland
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, η Opel αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη διαχείριση της διαδικασίας απόσυρσης ή ανταλλαγής του παλαιού οχήματος, χωρίς καμία ανάμειξη του πελάτη, απλουστεύοντας και διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τη διαδικασία.

Ως αποτέλεσμα, ο υποψήφιος πελάτης έχει την ευκαιρία να επιλέξει το μοντέλο Opel που του ταιριάζει, ώστε να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο πιο αξιόπιστο και πιο ασφαλές, με προηγμένους και αποδοτικούς κινητήρες, εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και τεχνολογικές καινοτομίες.

Opel Corsa

Μέσω του προγράμματος «Απόσυρση και Ανταλλαγή Opel» οι υποψήφιοι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το best-seller της Ελληνικής αγοράς για το 2023, το Opel Corsa, το οικογενειακό Opel Astra, ενώ συμμετέχουν επίσης τα SUV της εταιρείας όπως είναι το Mokka, το Crossland και το κορυφαίο Grandland.

Το πρόγραμμα «Απόσυρση και Ανταλλαγή Opel» αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες παρέχονται στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel, καθώς και στο opel.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ